Глобальні оголошення!

Одяг зі знижками для дітей на осінь-зиму

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Одяг зі знижками для дітей на осінь-зиму

Повідомлення retro48 » 24 квітня 2023, 23:29

Привіт, хто знає, де можна купити якісний одяг демі та зимовий для дітей? Я шукаю щось надійне і зносостійке для моїх дітей. А також цікавить, де краще вибирати зараз такий одяг зі знижками, враховуючи, що не сезон зараз?
retro48 Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: дівчинка

Re: Одяг зі знижками для дітей на осінь-зиму

Повідомлення Олег Н. » 24 квітня 2023, 23:32

Привіт, ми зазвичай купуємо одяг для своїх дітей в магазині "Дитячий світ", там завжди є великий вибір та якісний одяг. Якщо ви в Києві, раджу поїхати в даний торговий центр.
Олег Н. Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Анна123 » 24 квітня 2023, 23:42

Привіт. Наразі вже й не всі розміри в магазинах є. Адже зимовий одяг зараз не підвозять. Але думаю, можна спробувати подивитись по залишках. Іноді можна придбати гарні речі на наступний сезон за лояльною ціною.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Yaiti » 24 квітня 2023, 23:49

retro48 написав:Привіт, хто знає, де можна купити якісний одяг демі та зимовий для дітей? Я шукаю щось надійне і зносостійке для моїх дітей. А також цікавить, де краще вибирати зараз такий одяг зі знижками, враховуючи, що не сезон зараз?

Привіт! Ви не уточнили, які саме магазини вас цікавлять. Офлайн чи онлайн? Я рекомендую звернути увагу на мультибрендові інтернет магазини, такі як Хелен-Марлен. Вони мають великий вибір одягу для дітей різного віку та знаменитих брендів, включаючи такі відомі та класні бренди https://helen-marlen.com/ua/brands/moncler , як Moncler. Цей бренд відомий своїми зносостійкими та теплими куртками і комбінезонами, які стануть ідеальним вибором для зими. Хелен-Марлен також пропонує широкий вибір розмірів та зручні способи доставки, що дозволяє швидко та зручно отримати замовлення.
Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Ромашка » 28 квітня 2023, 00:13

Дякую за поради.
Ромашка Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Lallika88 » 11 травня 2023, 10:00

retro48 написав:Привіт, хто знає, де можна купити якісний одяг демі та зимовий для дітей? Я шукаю щось надійне і зносостійке для моїх дітей. А також цікавить, де краще вибирати зараз такий одяг зі знижками, враховуючи, що не сезон зараз?

А на який вік вас цікавить такий зимовий одяг? Діткам до року такий плануєте купувати чи вже старшим? Ось де продається якісний одяг для новонароджених https://mumami.com.ua/dlya-novorozhdennykh/ і зимові комплекти там так само є в наявності. Виробники наші, українські, тому і ціни витримують дуже адекватні на усю свою продукцію. Там можете і глянути при нагоді
Lallika88 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Сюзанна » 19 листопада 2024, 10:05

Щеякі дитячі магазини з одягом порадите?
Сюзанна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення МарийкаЙо » 19 листопада 2024, 10:06

Добрий день! Ми недавно купували дитячі речі в онлайн магазині з дитячим одягом https://yarko.ua/ YARKO, де є великий вибір сучасних моделей для дітей і підлітків. Я цей бренд дуже добре знаю, це дійсно круті речі, які виглядають круто і носяться довго.
МарийкаЙо Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Сюзанна » 28 листопада 2024, 12:27

Дякую за пораду. Це дійсно круто!
Сюзанна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Sovo » 28 листопада 2024, 12:34

Доброго дня! Я б порекомендував звернути увагу на магазин Гуфокідс https://gufokids.com.ua/detskaya-odezhd ... i-bomberi/ У них завжди є стильні зимові куртки та комбінезони, що ідеально підходять для холодної погоди. І головне — одяг реально теплий і комфортний для активних діток. Також є на літо речі. Короче кажучі, на цьому сайті можна обрати все, що треба для дитей на будь-який сезон.
Sovo Офлайн

Впевнено спілкуюся

Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей