Глобальні оголошення!

Заказать продукты онлайн

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Заказать продукты онлайн

Повідомлення retro48 » 27 лютого 2023, 02:00

Привет! Я хотел бы заказать продукты онлайн, какие магазины вы можете порекомендовать? Где обычно заказываете в режиме онлайн? Прошу рекомендации из вашего личного опыта таких покупок.
retro48 Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: дівчинка

Re: Заказать продукты онлайн

Повідомлення Олег Н. » 27 лютого 2023, 02:04

Здравствуйте, я заказываю продукты онлайн в магазине "Розетка", у них есть доставка продуктов и товаров для дома.
Хотя они изначально были популярны именно по технике.
Олег Н. Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Yaiti » 27 лютого 2023, 02:10

Добрый день, я обычно заказываю продукты в "Ашане" онлайн, они тоже предлагают доставку. Можете попробовать. Думаю, вам понравится.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Анна123 » 27 лютого 2023, 02:24

retro48 написав:Привет! Я хотел бы заказать продукты онлайн, какие магазины вы можете порекомендовать? Где обычно заказываете в режиме онлайн? Прошу рекомендации из вашего личного опыта таких покупок.

Действительно, заказ продуктов онлайн очень удобен и позволяет сэкономить время. Стоит один раз попробовать и потом вас никто не затянет в оффлайн магазин ) Я лично часто пользуюсь услугами магазина "АТБ".
У них на сайте очень удобный интерфейс, который позволяет быстро выбрать нужные https://www.atbmarket.com/ru продукты, указать адрес доставки и оплатить заказ. Кроме того, они предлагают доставку в тот же день, что также очень удобно. Обычно через 2 часа мне привозят набор заказанных продуктов.
Зображення
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Сюзанна » 21 квітня 2023, 21:03

Мне надо десерты найти для вечеринки. Что посоветуете?
Сюзанна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення МарийкаЙо » 21 квітня 2023, 21:11

Могу порекомендовать поискать вкусные порционные десерты на сайте www.mantinga.org/ru/catalog/111-deserti/ Тут есть много чего вкусного - пончики, маффины, брауни, торты и так далее. Весь ассортимент смотрите по ссылке. А еще тут очень вкусные пирожные Макарон сразными вкусами. Я их брала - очень они мне понравились, буду еще заказывать обязательно и всем советую.

Зображення
МарийкаЙо Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення лимончик » 01 жовтня 2023, 20:06

Я хотів би дізнатися, які мають бути основні критерії вибору такого сервісу. Які переваги та недоліки можуть бути у різних варіантах? Яка якість продуктів та обслуговування зазвичай очікується від таких послуг?
лимончик Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: донечка

Повідомлення миланочка » 01 жовтня 2023, 20:11

Я сам завжди користуюся замовленням з доставкою, і це дійсно надійний та зручний варіант. Спеціально на цьому сайті metro.zakaz.ua ви знайдете широкий вибір напоїв – від безалкогольних до алкогольних, від популярних брендів до ексклюзивних сортів. Один із найбільших плюсів METRO - це висока якість продукції та гарантія безпеки. Вони дотримуються всіх стандартів і надають зручні опції оплати та доставки. Крім того, вони завжди акційні пропозиції та знижки, що робить покупки ще вигіднішими. Отже, я рекомендую вам спробувати замовлення напоїв з інтернет-магазину METRO з доставкою https://metro.zakaz.ua/uk/categories/drinks-metro/ . Це швидкий, надійний та смачний спосіб отримати свої улюблені напої прямо до дому.
миланочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Маленький мальчик

Повідомлення toxas2 » 16 жовтня 2023, 23:17

Які сервіси для замовлення їжі на дому популярні в Одесі, та які переваги вони пропонують?
toxas2 Офлайн

Тільки роззираюся

Діти: 2

Повідомлення gazaa » 16 жовтня 2023, 23:29

Доставка їжі - це справжня благодать для сучасних людей. Я завжди замовляю в Cappi, і це дійсно змінило моє життя. Однією з найважливіших переваг є економія часу. Я більше не витрачаю години на готування, а можу приділити цей час важливішим справам.

Крім того, з доставкою їжі ви завжди можете бути впевнені в якості страв. Cappi доставка їжі в Одесі пропонує свіжу і смачну їжу, і ви можете бути впевнені, що вона прийде до вас в ідеальному стані. Це особливо важливо, якщо ви обираєте здорову їжу.
gazaa Офлайн

Добре орієнтуюся

Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей