Глобальні оголошення!

БЛАГОДІЙНІСТЬ!!!УВАГА!!!ВАША ДОПОМОГА!!!

Мамусі форуму допомагають потребуючим

Модератори: ksana, Сяна

Re: БЛАГОДІЙНІСТЬ!!!УВАГА!!!ВАША ДОПОМОГА!!!

Повідомлення ВІР@ » 25 листопада 2010, 16:47

я трохи не в тему,але мене зацікавило таке питання,скоро миколая чи часом хтось не планує благодійний похід до дитячого будинку, або сиротинцю? З радістю взяла би участь.
ВІР@ Офлайн

Повідомлення happymami » 25 листопада 2010, 16:56

ВІР@ написав:я трохи не в тему,але мене зацікавило таке питання,скоро миколая чи часом хтось не планує благодійний похід до дитячого будинку, або сиротинцю? З радістю взяла би участь.

В Тернополі кілька організацій займаються такими "походами". Спробую дізнатися хто там шо робить то дамся чути
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 25 листопада 2010, 17:07

Раз -
http://www.mykolaj.com.ua/site/
http://vkontakte.ru/club5543662
Тернопіль Ірина Смовж +38 096 275 49 50 begin_of_the_skype_highlighting              +38 096 275 49 50      end_of_the_skype_highlighting mykolaj.ternopil@gmail.com

Два -
http://provse.te.ua/?page=news&newsid=17578
м.Тернопіль, вул. 15-квітня,8, оф.2, з ПН-ПТ з 11.00 до 18.00 год.
Партнери та організатори заходу:
Центр Міжнародного Обміну
ТА "Мандрівка"
СПА "Любе і різне"

Наразі більше нічого на очі не потрапляло. :unknown:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення mari » 25 листопада 2010, 21:04

Дівчата, не рекомендую іти на Миколая у сиротинці чи інші дитячі заклади. Чому- як правило туди в цей час ходять багато благодійників, організацій, депутатів і несуть купу цукерок, хоч багатьом з дітей їх не можна, або на жаль і не дають. Краще зробити це вкініці січня або на початку лютого або в будь який інший час. Але це виключно моя думка і тих, хто туди в такий час вже ходив. Можливо краще придивіться до тих бідних дітей які живуть поруч з вами- сусіди, знайомі.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення happymami » 26 листопада 2010, 10:43

До речі, підтримую Марію. Вчора попиталася троха народу про то всьо. Короче, реальна історія реальної людини про "Малятко". жінка завжди туди носила речі для дітей. Потім випадково виявилося. що вона знає працівницю звідти. То та розказала. що все краще вихователі беруть собі, дітям мало шо лишається :unknown: . Так прикро, шо хтось вважає себе вартіснішим, а діти - безправні. Такшо ХЗ як займатися благодійністю :unknown:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ВІР@ » 26 листопада 2010, 18:58

happymami написав:До речі, підтримую Марію. Вчора попиталася троха народу про то всьо. Короче, реальна історія реальної людини про "Малятко". жінка завжди туди носила речі для дітей. Потім випадково виявилося. що вона знає працівницю звідти. То та розказала. що все краще вихователі беруть собі, дітям мало шо лишається :unknown: . Так прикро, шо хтось вважає себе вартіснішим, а діти - безправні. Такшо ХЗ як займатися благодійністю :unknown:

Дуже прикро читати таке :( сльози аж горло здушили,виходить тим кому потріна допомога навіть і допомогти не дуже годен.
ВІР@ Офлайн

Повідомлення Радмила » 26 листопада 2010, 22:33

Я на роботі організовувала такі походи не до свят. Завозили дітям масло, суміші, одяг, соки, ягоди по сезону. Хочеться вірити, що хоч щось дітям попало.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення happymami » 09 грудня 2010, 14:03

Дівчата, я тут чистила шафи троха і маю троха лашків, які ні в червоний хрест ні в комісійний вже не підуть. В плямках там, чи ремонтовані. Але їх можна ще носити в селі десь, або по хаті, в кого скрута. Може ви знаєте якусь сім*ю, де є дітки, і яка є не дуже забезпечена, або може якусь таку сім*ю в селі, шоб я віддала не дуже нові але ще добрі речі?
Бо викидати шкода, бо воно ше непогане. Та й червоний хрест - не знаю кому воно там дістанеться, а так адресно комусь би віддала. При потребі можу написати перелік одягу і в якому воно стані. Га?
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 09 грудня 2010, 14:12

happymami написав:Дівчата, я тут чистила шафи троха і маю троха лашків, які ні в червоний хрест ні в комісійний вже не підуть. В плямках там, чи ремонтовані. Але їх можна ще носити в селі десь, або по хаті, в кого скрута. Може ви знаєте якусь сім*ю, де є дітки, і яка є не дуже забезпечена, або може якусь таку сім*ю в селі, шоб я віддала не дуже нові але ще добрі речі?
Бо викидати шкода, бо воно ше непогане. Та й червоний хрест - не знаю кому воно там дістанеться, а так адресно комусь би віддала. При потребі можу написати перелік одягу і в якому воно стані. Га?

Люб, неси в карітас. Там і поплямлені, і поношені згодяться.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 13 грудня 2010, 14:06

ХТОСЬ МАЄ БАЖАННЯ ДОПОМОГТИ??? Я цю людину знаю особисто. Готова підписатися під збір коштів.

Відомий тернопільський журналіст Віталій Дерех в реанімації у важкому стані. Потрібні великі гроші на лікування. Впав з висоти. Вибив зуби, проблеми з хребтом, нирки, ребра...
Одним словом, Дереха знає багато хто в місті. Думаю, багато кому не байдуже його життя. Допоможіть коштами.
Детальніше можна дізнатися в головного редактора видання, в якому працював Віталій, написавши olga.urkova@gmail.com

Трохи інфи оновлюється ще й тут http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... p_activity
О 13.30 біля Франка на вулиці Сагайдачного журналіст Андрій Янович зможе взяти гроші в тих, хто буде в той час в центрі.

Мамусі, це дуже страшно. Поможіть, прошу

Станом на 13.00 стан стабілізувався.
Востаннє редагувалось happymami в 22 листопада 2012, 12:51, всього редагувалось 3 разів.
Причина: Нова інформація про стан
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Долучаємось до благодійності

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей