ВІР@ написав:я трохи не в тему,але мене зацікавило таке питання,скоро миколая чи часом хтось не планує благодійний похід до дитячого будинку, або сиротинцю? З радістю взяла би участь.
happymami написав:До речі, підтримую Марію. Вчора попиталася троха народу про то всьо. Короче, реальна історія реальної людини про "Малятко". жінка завжди туди носила речі для дітей. Потім випадково виявилося. що вона знає працівницю звідти. То та розказала. що все краще вихователі беруть собі, дітям мало шо лишається. Так прикро, шо хтось вважає себе вартіснішим, а діти - безправні. Такшо ХЗ як займатися благодійністю
happymami написав:Дівчата, я тут чистила шафи троха і маю троха лашків, які ні в червоний хрест ні в комісійний вже не підуть. В плямках там, чи ремонтовані. Але їх можна ще носити в селі десь, або по хаті, в кого скрута. Може ви знаєте якусь сім*ю, де є дітки, і яка є не дуже забезпечена, або може якусь таку сім*ю в селі, шоб я віддала не дуже нові але ще добрі речі?
Бо викидати шкода, бо воно ше непогане. Та й червоний хрест - не знаю кому воно там дістанеться, а так адресно комусь би віддала. При потребі можу написати перелік одягу і в якому воно стані. Га?
Повернутись до Долучаємось до благодійності
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей