Модератор: Галина

Переконую себе що може я не така сучасна і можу пропустити від когось повідомлення на півгодини але всеодно не допомагає і нервуюся страшенно. Приходжу до куми в гості раз в півроку і через півгодини як вона починає чатитися я розумію, що мені пора додому... Недавно була в сауні, де був вайфай то реально з 8 людей зі мною говорила 1 дівчина яка пообіцяла коли ми прийшли ще не буде сидіти в неті а буде зі мною спілкуватися, бо я сказала що не прийшла в сауну сидіти в неті, правда за 3 години в сауні вона відпрошувалася в мене разів з 4 на секунду комусь щось написати
Всі інші робили селфі, виставляли в інста і так далі. Може то я така старомодна в свої 31? Як боротися з дратуванням від цього? 

та де там сама)))) в інтернеті колись вичитала той вислів)))))Marichka написав:такий вислів смішний
він старий?чи сама придумала(про тазік)
Понадламували інші, на букет напевно
Як так можна
На другий день мусила всі інші помалювати (побризкати) червоною фарбою. Дико виглядає, але може вже ніхто не поласиться. 
Така какофонія в місті, неможливо спокійно ходити. Аж на голову тисне
Так ніби якщо не привертати увагу звуками, то ніхто в той заклад і не зайде. Може не на тому треба акцентувати?!Повернутись до Внутрішній світ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей