Купили і ми пралку з сушкою
Зупинилися на LG. Поки задоволена. Сушка дуже виручає, коли є маленька дитинка, прання багато. Ще й зима, сохне довго. Сушарки у нас в під'їзді немає, сушили на балконі. Ну але сохне довго, та і місця не вистачає, якщо дуже багато прання чи великі речі. А так зараз з сушкою набагато менше мороки, ходіння з тими лахами на балкон туди-сюди. Сушимо не завжди, але дуже добре, що є така функція. Лиш треба дивитися уважно на етикетки, бо як виявилося, багато речей сушити не можна.
Дуже класно сушити рушники. Такі м'які після того, супер!
А ще в цій пралці є функція пари - для дитячого одягу і гіпоалергенна для знищення алергенів. То дуже гарно відіпрало білі рушники, я вже думала їм нічого не допоможе. А тут спробувала пара + сушка і результатом дуже задоволена.
Є декілька програм сушки, можна вибрати по потребі. Стандартна, при низькій температурі, еко, спільна програма прання + сушка. Перші рази був специфічний запах у ванній кімнаті при сушінні, тепер наче немає. Але одяг трошки має запах, хоча мені не катастрофічно. Знаю, закордоном є спеціальні пахучки, які кидаєш при сушці для гарного запаху. В нас хтось таке бачив?
Загалом, дуже задоволена і пралкою, і сушкою. Тиха і функціональна. Хто має можливість і місце для повногабаритної техніки, рекомендую.