mari написав:Ленка, ти не сушиш листки на лазанью? витягаєш з морозілки- розмішуєш і зразу робиш ?
Бо хочу теж навчитись
Ні витягую з морозіловки і зразу розтачую, воно тоді таке еластичне і розтачується при мінімуму муки на майже прозорі листки. А щоб сушити то треба більше жовтків напевно, ніколи не пробувала.
Просто коли робиться болонєзе,мясо не потрібно повністю розтирати лопаткою в однорібну масу, робляться катульки з мяса то добре, коли ти ставиш на лист болонєзе ці катульки роблять хвильки. Одне правило коли перекладаєш листи не потрібно багато всього накладати. Коли ти так розкидаєш потрошку, добре видно релєфи листів після того як пропечеться.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!