Поставила собі чуть не в плани на цей рік) зокрема на січень подати на паспорта а то ми щось занадто патріоти Дівчата, хто через igov записувався то треба входити через приват24? на сайті міграційної служби наразі місць нема Я так розумію що Теребовлі і Козові ви саме через igov ловили?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Я записувалась через iGov і авторизовувалась через Приват24. Заходила на сайт ще до 12 год ночі, а потім тільки обновляла сторінку. записалась в Теребовлю і Козову (себе і чоловіка).
Дівчата, а по чоловіках ще підкажіть То можу я сама записуватися, ну типу від свого імені? Чоловік в мене немає ніяких карток щоб авторизуватися так би мовити. В Теребовлі он три місця вільні якраз, але на роботу мушу бігти(((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Я тут ще таке от подумала, підкажіть якщо хто рахував. Є ж отой якийсь "Документ", там дорожче по ходу ніж через паспортний, так? А якщо врахувати поїздку в Теребовлю чи Козову чи ще куди там, то не виходить на одне і й те саме?