Дівчата, хочу зробити хлопчику одному приємно, не знаю, що подарувати. Дитинка важка, має аутизм і купу інших розладів. 3 роки, не ходить, не говорить. Для розвитку. Можливо, конструктор, але який. Щоб максимально корисно було, розробляти пальчики.....
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Привіт, знайома шукає няню для хлопчика 5 років, бажано район Бам,може хтось має знайомих,може бути студентка, будемо вдячні за інформацію. Її телефон 0972844344.
Наталінда, вітаю! Олійка твоя. Марго чeсно вибрала. А дівчатам —10грн на замовлeння шкода що мало дівчат написало. Миколай сьо нe тільки у нас а й у Тeбe
nelly от правду кажуть що не може бути в житті все зле)))) на цьому етапі - ти в мене справді фея! поміж усього того що зараз трохи не так як хочеться ДЯК!!!!!!!!! оскільки до фейсбілдінгу я ще не дозріла, то маститиму своє зморщене чоло олією)))) то ж нею ти мастила обличчя, пра?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Марічка, а до мeнe нe прийшов, він якось щe з дитинства забував, алe нічого,мо хочe щоб я до нього приіхала Дівчатам приніс стіл і стільці ікeівські, пeчeнька і книгу. Інші книги нe доіхали
Неля,а чоловік вдома?Ти потре6увала подарунка,чи просто так піджартовуєш? В нас,якщо чоловік знає,що для мене то має значення,то купив 6и о6ов"язково щось.Я не ідеалізую,просто думаю,що жінка може 6агато. То так,не в о6разу,просто думки.