Сирна запіканка "Веселий ранок"
Пачка 9-15 % білого сиру
2 яйця
1 повна столова ложка манної крупи
Морожені ягоди (чорниці, малина, вишні)
1 столова ложка дрібно натертої моркви
2-3 розмочених фініка
Готувати звечора. Сир змішати з манною крупою, додати дрібно натерту моркву. Білки відділити від жовтків. Жовтки збити до густої піни з цукром, білки – з дрібною солі. Всі складники змішати, вилити у змащену олією та посипану сухарями роз’ємну форму, поставити у нагріту до 180 градусів духовку та випікати до появи золотистої кірки (майже 1 годину).
Охолодити. Вранці відрізати шматочок, полити сметаною і з любов’ю та усмішкою подати до столу.