Шоколадний пиріг з яблукамим’який маргарин 250 г
цукор 250 г
яйце - 4 шт
борошно - 200 г
порошок до печива - 1 шт (я давала півтори ч.л.)
горіхи - 200 г (я не мала)
шоколад - 50 г
кориця - 1 ст.л (я давала суміш спецій)
ром - 4 ст.л (я не давала)
яблука - 1 кг (я давала менше, 850-900 г, і мені було замокре)
Прямокутна форма, пекти при 180 градусах 60 хв (у мене спеклося швидше, пекла до сухої тріски)
Яблука почистити, порізати на кубики і перемішати з ромом (я не чистила шкірку і не перемішувала з ромом, трохи бризнула лимонним соком)
Збити м’який маргарин з цукром (я додала менше цукру). По одному додавати яйця і добре збивати кожен раз.
Додати потертий шоколад, горіхи, порошок до печива, борошно, спеції. Перемішати, не збивати.
Додати яблука. Буде здаватися, що там одні яблука і чуть-чуть тіста. Так і має бути.
Форму, краще прямокутну велику заселити пергаментом, викласти тісто. Пекти приблизно 60 хв на 180 градусах. Можна в кінці накривати фольгою, якщо горить.
Я пекла менше до сухої тріски.
Охолодити, посипати пудрою.
Дуже просто, шоколад дуже пасує до яблук. Чоловік сказав, що йому більше подобається інший пиріг