Глобальні оголошення!

Спільний Різдвяний лист у Небесну Канцелярію

Модератор: Сяна

Спільний Різдвяний лист у Небесну Канцелярію

Повідомлення mari » 12 грудня 2009, 02:18

Просимо в 2010 році Небесних ласк ,сповнених бажань і надій, щирої і безкористної любові та зцілених сердець. Віри у себе,мудрості,та щастя,яке для кожного має своє значення.... :o
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: СПІЛЬНИЙ РІЗДВЯНИЙ ЛИСТ У НЕБЕСНУ КАНЦЕЛЯРІЮ

Повідомлення Melisa » 12 грудня 2009, 09:13

Хочу додати. Просимо, щоб Господь дав нам сили, щоб змінити те, що ми можем змінити, терпіння, щоб прийняти те, що нам змінити не під силу, мудрості, щоб відрізнити одне від іншого. Просимо, щоб навчив нас цінувати кожну прожиту хвилину і людей, які знаходяться поряд. Просимо, щоб допоміг нам бути щасливими від того, що у нас є. :!:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mari » 30 листопада 2010, 14:05

Просимо у наступаючому 2011 миру на Землі і опіки над людьми.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення мешканка » 30 листопада 2010, 18:59

просимо більше милосердя в людських серцях, більше любові і віри. Просимо прозріння для тих, які кривдять інших і щирого жалю у кожне серце за власні провини та гріхи.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 30 листопада 2010, 20:05

Просимо здоровя і зцілення для всіх хворих діток на планеті,особливо важкохворих які потребують операцій та особливого лікування і догляду .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 30 листопада 2010, 21:39

просимо здоров'я для наших близьких, просимо злагоди у родинах, просимо вміння слухати один одного.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення mari » 27 грудня 2010, 21:34

Це цікаво:На ім'я Дитятка Ісуса у поштове відділення німецького міста Енгельскірхен надійшло понад тис 140 000 дитячих листів з 63 країн світу.

Листоноші придумали символічний поштамт, куди діти можуть надсилати листи зі своїми проханнями та побажаннями на ім'я Дитятка Ісуса Христа і св.Миколая. Адресу поштамту дорослі і діти дізнаються в католицьких парафіях Німеччини, які відвідують також багато мігрантів, що переселилися з різних країн. Останні поширили адресу цього оригінального поштамту серед родичів за кордоном. Тому багато листів пройшли довгий шлях у Енгельскірхен з Коста-Ріки, Перу, Індії, Шрі-Ланки та Китаю.

У передріздвяні дні поштове відділення отримує понад 10 тис. листів щодня.

15 співробітників читають зміст всіх листів. Щоб «привернути увагу Дитятка Ісуса, один з листів було запечатано в пляшку. Його нетерплячі автори - маленькі Анна та Олена написали «Дорогий Дитятко Ісусе, чи не зміг би Ти спочатку прийти до нас, бо ми вже не можемо Тебе дочекатися?!»

Найдовший лист надійшов з містечка Буршайд-Хільгера , його довжина - 6 м. 11 см.

Особливістю листів нинішнього року стало те, що їх пишуть не тільки діти, але і дорослі. Найстаршому з них - 87 років.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення happymami » 28 жовтня 2011, 23:06

Просимо в новому 2012 і ще в цьому 2011 здоровля для форуму і мудрих дохторів для сайту :-|
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mari » 12 грудня 2012, 23:53

Прошу любові і відкритого серця для людей, щоб їхні серця стали більш відкритими до інших, добрішими для знайомих і незнайомих, дітей народжених і ще ні, покинутих і безмамних, голодних людей і в різних катастрофах, насильствах, для доброти для тварин змерзлих і голодних, ображених і хворих,; і головне- для Бога непочутого і забутого. Щоб вірили і відчували. Щоб знали що Дива є. І сила теж.

Щастя у 2013. УСІМ!
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Спільний Різдвяний лист у Небесну Канцелярію

Повідомлення xtremeshammy » 28 січня 2025, 18:15

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Далі

Повернутись до Новорічно-різдвяні свята

Хто зараз онлайн