Коли ми їздили в Ужгород, дуже гарне, доречі, місто ,то зайшли в кафе. Я попросила запропонувати щось для дітей. Нам запропонували гамбовці. Всім дуже сподобалося.
Гамбовці:
--Свіжий сир--140г-протерти через сито ( я розтираю в макітрі з яйцем =0,5 і цукром-17г).Потім добавити манку-40г і розмішати ложкою.Залишити на 15-20 хв. Зробити кульки діаметром 45см і варити в підсоленій воді доки не спливуть.
Посипка:
Підсмажити сухарі-13г- в маслі-25г-до золотистого кольору з цукром-17г-десь 2хв.
Подають на теплу тарілку з посипкою та сметаною.Дууууже смачно!!!
Поливати можна ще шоколадом, або варенням.