якщо це домашній творог - то там найменше кальцію. в кунжуті і маці його і то більше. але для засвоєння кальцію його потрібно правильно їсти - він засвоюється тільки з вітаміном С. а якщо якщо вживати продукти з залізом - то взагалі не засвоїться. ще є версія, що кальцій з молокопродуктів не засвоюється, а навпаки виводить кальцій з організму.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
![Зображення](http://www.malecha.org.ua/lines/twins/line39.png/25.png/22/9/2009/Darisjh/1/14/10/2011/Amasjh/1/line.png)
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))