Nelya написав:Моя Ніка, коли побачила Назарчика, то активно почала з ним спілкуватись :) , а він чомусь не відповідав. :?
:D :o
Так, Назарчик дійсно трохи сонний був - сплячого одягнули, прокинувся аж на вулиці, і то не до кінця

).
А ви помітили, що він два рази цицю їв в прямому ефірі? Чоловік казав, що помітив тільки один раз, і то, тому що знає.
А, взагалі, він дуже чемний був - тішусь своїм синулькіним! Бо я хвилювалась, щоб він там не почав верещати в прямому ефірі : )))). Допомогли іграшки, які я час від часу в нього міняла, і, звичайно, циця :D .
Говорили про різні види слінгів, Даша про безпеку і правильну посадку розказувала, про шкідливість кенгурушок. Марія трохи про історію розказала. Назара висадили із шарфа, примотали в май. Прорекламували сайт школи материнства і слінгоклуб. Я, коли на клуб запрошувала, мала в камеру дивитись, а дивилась час від часу то на ведучу, то на Марію. І в словах трохи плуталась. Але, цілком нормально! Ще досвіду мало ;).
Ще, та ведуча така обізнана - чи в інтернеті начиталась, чи шо... Все знає, як то корисно, що африканки до 7 місяців на землю не пускають, і що зірки в тому ходять, і що то поділ називалось... Нам там і розказувати не було що :D А Марія як говорила - як казочку читала! Плавно, красиво... Ось в кого треба вчитись! : )))
В цілому, мені сподобалось!
Ось би було добре десь запис дістати! Там, щось, не було можливості запитати дуже про запис.