Модератор: Сяна

Ми зараз в пошуках, то реально важко знайти місце, щоб і діти могли гарно розважитися, і їжа була нормальна, свіжа і смачна. Гроші немалі беруть, але як завжди в нас, сервісу ніякого. В багатьох закладах взагалі не зацікавлені у таких замовленнях і не дають дозвіл на додаткову організацію дитячих розваг з мого боку, хоч самі не можуть навіть забезпечити нормальної дитячої кімнати, щоб дітям там було чим зайнятися хоча б на годинку. В мене часто таке враження, що наші заклади громадського харчування розраховані лише на підлітків і клієнтів після 40
Бо батьків з дітьми будь-якого віку не раді бачити ніде. Мені це все виглядає значно глобальніше - відображення ситуації в суспільстві: пофігістичне ставлення до дітей, відсутність поваги до материнства і батьківства. Починаючи від відсутності пеленальних столиків, пандусів, дичячих крісел і до небажання бачити у своїх закладах маленьких відвідувачів. Короче, фраза "діти - наше майбутнє" для більшості пусті слова...
А в них ні того, ні іншого. То вже як очікуєте клієнтів з дітьми, то вже й про інші моменти подбайте.
Каже: та ні, ви що. А мене вже нерви взяли від тої ситуацію. Кажу: у вашій кімнаті реально дітям гратися на 10хв, то я вам кажу як мама. (А вони всі малі, дітей своїх не мають, де їм то в голові). То вона дуже почала возмущатись, що вони вже і так іграшки по другому колу завозять, бо діти вже знищили. Ну, вибач мене, це ізлішки проізводства. Як б'ється посуд, зношується текстиль, ламається техніка - то це витрати на заклад, які сприймають за норму. А іграшок нових завести - то вже найбільші гроші
Короче, в мене Барбареско однозначно в БАН!Повернутись до День народження
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей