Глобальні оголошення!

Кашель(чим лікувати)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Кашель(чим лікувати)

Повідомлення TYulia » 05 березня 2017, 11:15

та він вдень то відносно нормальний, покашлює десь щогодини деколи частіше. А вам що прописували тоді?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Наталка » 05 березня 2017, 11:18

бронхомакс(ереспал), феністил, ще щось третє я не пам"ятаю
Зображення
Наталка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 79 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: Дівчинка Даруся

Повідомлення Olyana » 09 березня 2017, 14:02

TYulia написав:та він вдень то відносно нормальний, покашлює десь щогодини деколи частіше. А вам що прописували тоді?

а не хочете записатися на фіз процедури??? увч чи електрофорез? дієво! але спершу все ж лікар має послухати. до речі, електрофорез можна попросити додому аби приїжджала медсестричка. до нас так приходила
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення Olyana » 15 березня 2017, 12:17

кому призначали Аскорил сироп???? які відгуки?
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення nelly » 15 березня 2017, 12:41

Моя колись на ньому сиділа. То вжe з тих ядeрних, для тих хто щі слабостів нe вилазить, має сальбутамол доя розширeння бронхів то майжe для астматиків. Дивіться самі чи трeба вам такe.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Olyana » 15 березня 2017, 13:03

nelly написав:Моя колись на ньому сиділа. То вжe з тих ядeрних, для тих хто щі слабостів нe вилазить, має сальбутамол доя розширeння бронхів то майжe для астматиків. Дивіться самі чи трeба вам такe.

лікар призначила... бо менша вже місяць кашляє. а в старшої хрипи прослухала. і кашель став утруднений... це при тому що ми інгаляції робили :impossible:
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення TYulia » 15 березня 2017, 19:22

Ой з тими кашлями.. Я б так зараз хотіла мати медичну освіту, щоб розумітись що і як краще робити. Бо ж то кожна лікарка по іншому говорить, а як правильно?
Малий почав кашляти (писала вище), почала давати якісь легенькі рослинні сиропи, інгаляції, за кілька днів гірше, неділя, по телефону лікарка порадила теж Аскоріл, бо був такий сухий тяжкий кашель, інгаляції сказала зовсім не робити, в понеділок вже попали до іншої лікарки з обструкцією і хрипами - антибіотик, інгаляції з берудуалом і небуфлозолом. Через тиждень знов піднялась трохи температура, нова вірусна інфекція, знову обструкція (скільки разів я вже чула це слово цими тижнями), інгаляції з адреналіном (бо є підозра що від беродуалу малий погано спить), вже ніби не кашляв, сьогодні знов більше кашляє +висипка по всьому тілі :dash:
Чи правильне лікування ? - Не знаю, але моє самолікування теж правильним не було б. І в тому всьому темпі я не встигала в інтернеті перевіряти.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 15 березня 2017, 19:44

ой, Юля. Мeдична освіта вам би дала лиш тe, що ви б дитині частішe антибіот давали... принаймі у моіх знайомих мeдиків так, бо знають які ускладнeння дає та чи інша хвороба то зразу валять антиб. В мeнe ранішe був ось такий просто хаос в голові від тих мeдикамeнтів.. до кожного лікаря звeрталися як до спаситeля, а на жаль іх асортимeнт був практично однаковий... я Вам чeсно співчуваю бо ці обструкціі то в мeнe колом в голові сиділо, поки ми пeрeстали тe всe пити. Старайтeся напeвно всe таки одного лікаря триматися, тоді вам будe лeгшe. Можe в малого запалeння?
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення vikilandi » 15 березня 2017, 20:00

А що ви думаєте про психосоматику кашлю. На фб є така стаття:
| +
Психосоматичні причини дитячих захворювань.
Часто дитина хворіє через нестачу уваги, гіперопіку чи несприятливу атмосферу в сім'ї.
Часті нежиті- сигнал, що в колективі не все впорядку. Дитина намагається захиститись, відсторонитися від негативної атмосфери. Щось або хтось не влаштовує (вихователі, родичі, однолітки). Такий нежить швидко проходить вдома і з'являється при поновленні джерела роздратування.
Хворе горло - дитина тримає в собі образу, або страждає від неможливості висловити свою думку. Батьки такої дитини часто «закривають йому рота» обривають його ініціативу, зупиняють проханнями помовчати, не втручатися, роблять за нього те, що він в змозі зробити самостійно.
Кашель це внутрішній протест - малюк не хоче щось робити, але боїться відкрито заявити про це.
Запалення легенів, бронхіти, бронхіальна астма- потсійні заборони, обмеження. Або ж гіперопіка, не дозволяється проявляти елементарну самостійність.
Захворювання вух- негативний наслідок лайки, скандалів і розмов на підвищених тонах, які чує дитина.
Болі в животі повинні насторожити батьків - дитину щось лякає.
Псуються зубки - можливо, він намагається придушити свої емоції, гнів або сильне роздратування.
Проблеми зі шкірою - алергічні дерматити, вітрянка, поява висипу і інші відображення внутрішнього стану говорять про те, що дитина намагається встановити дистанцію між дорослими і собою. Все та ж гіперопіка, яка проявляється в регулярних дотиках, обіймах, поцілунках, призводить до того, що малюк підсвідомо ставить бар'єр - йому необхідний особистий простір.
Порушення сечовипускання і нічні нетримання- з'являються у дітей, які схильні контролювати себе, побоюючись негативної реакції з боку батьків.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення TYulia » 15 березня 2017, 20:14

nelly написав:ой, Юля. Мeдична освіта вам би дала лиш тe, що ви б дитині частішe антибіот давали... принаймі у моіх знайомих мeдиків так, бо знають які ускладнeння дає та чи інша хвороба то зразу валять антиб. В мeнe ранішe був ось такий просто хаос в голові від тих мeдикамeнтів.. до кожного лікаря звeрталися як до спаситeля, а на жаль іх асортимeнт був практично однаковий... я Вам чeсно співчуваю бо ці обструкціі то в мeнe колом в голові сиділо, поки ми пeрeстали тe всe пити. Старайтeся напeвно всe таки одного лікаря триматися, тоді вам будe лeгшe. Можe в малого запалeння?

оце в перший тиждень то чулись хрипи і назначили антибіотик, пропили 7 днів. Як піднялась температура, кашель став більш ларингітний, здавали аналіз крові, то запалення нема, тільки лімфоцити збільшені, це свідчить про вірус.

За лікарів то дійсно треба якось одного триматись. Ми просто на жаль чи то на щастя, ще досі не мали серйозної справи з лікарями, тому й не мали якогось конкретного на приміті. Зараз ходимо в Малечу до Олі Михайлівни.
Я так зрозуміла треба щоб так пощастило, вибрати такого лікаря, щоб його методи лікування підходили саме моїй дитині, щоб так всі зірки склались :dreams:

Неля, а як то ви з тих обструкцій виходите? Мені якось страшно. От в понеділок малий кашляв без перестанку, я вже і інгаляцію робила, і молоко з медом, з боржомі, потім ванну напустила гарячої води і ми пішли туди (не у воду) гратись на годину, щоб трохи в парах бути. Після обіду попали до лікарки, каже обструкція знову.
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей