Галина написав:flower, дуже боляче? Бо я щось боюся, що прийду і не дамся до кінця)))))
Галина Все залежить від майстра і чи має практику і набиту руку. Бо повне бікіні сама розумієш, це не ноги.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Ще помітила, що відразу після місячних болить менше і відростає повільніше. Бо одного разу в мене збився цикл і вийшло, що мій запис став перед самими "критичними" днями. Боліло жахливо і результат мене не радував 3 тижні, а відразу після тих днів вже трохи відросло. А ще самий мій перший раз кои я йшла на процедуру і не знала, що мене там чекає, я для хоробрості випила бокал мартіні А тепер думаю, як я мучилась всі роки з бритвою і подразненнями там і дуже задоволена, що знайшла для себе вихід. Бо на ногах проблеми не має, в мене світле волосся і "ростітєльность" не значна, то раніше брила, потім оце спробувала шугарінг і зрозуміла, що то не боляче, а результат супер, то почала сама дома восковими полосками робити. Мені такі процедури набагато легше робити ніж депілятором. Ним болить більше і та біль так розтягується, адже водити ним повільно треба, а тут шарпнув і все.