Модератор: Галина
Більш за все смакує Lavazza, особливо Crema e gusto
у мене м'ясорубка має насадку, каву можна різного помелу зробити, дуже круто меле! Зацінили кавомани справжні, які в тому знаються. Мені здається, що якщо каву гарно закрити, щоб не вивітрювалась, то немає значення щойно змелена чи давніше. Я мелю великими порціями і в герметичну банку засипаю. Нема часу бавитись, щоразу перед тим, як каву хочеш пити. А ще маю кавомолку таку звичайну маленьку, але мелю у ній перець чорний. То вона у мене завжди перцем пахне, кави туди вже не пхаю.
потім вже так не пахне. Мені на смак трохи відрізняється, але як і Олі, щоразу молоти трохи часу займає.Повернутись до Корисно/шкідливо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей