Перлинка » 26 листопада 2010, 17:19
І цікаво що то за така група товару,на якій можна накрутити 200%?Зараз і 100% мало хто накручує,і коли криза нагрянула багато хто поврізав накрутки і я в тому числі.Бо можу накрутити ї 300 ,але хто ж то купить?тому шукається золота середина та інші методи ,наприклад у мене асортимент та кількість товару зросла вдвічі а заробітки лиш в гривнях залишились колишніми,а в доларах відповідно меньші.
Я чужі гроші не рахую,бо по собі знаю що то не так все гарно як здається зі сторони,минулого року у мене було 4 точки ,здавалося б мала піднімати шалені гроші,але були місяці взимку після свят та в період епідемії,коли я заробила меньше ніж виплатила працівникам,звичайно могла б дати їм по 800 грн скільки б мали пполучити,але я розумію що вних сімї також малі діти,і ці важкі часи минуть,а хорошого працівника я ціную і дорожу ним,щоб бізнес був успішним в нього також треба вкладати.
Я перед бюджетгиком абсолютно ніякої вини за себе не почуваю,кожен сам робить свій вибір.Я також могла піти вчителювати,але мене не влаштовує той рівень життя який я можу собі забезпечити завдяки цій професії.І коли я розпочинала свою справу з 0 ,з кредитів та позичених грошей,то була в таких же обставинах,як любий бюджетник.Доводилось ставати в 5 6 год ранку і в сніг і в дощ і в мороз їхати в далеку дорогу в положенні ,практично без перерви на декрет залишала дітей на нянь та сусідів.І чому я зараз маю рівнятись до бюджетник?,звісно що хочу і на море і машину і т.д.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)