Глобальні оголошення!

Літній відпочинок. Де були вже?

Модератор: taranjka

Re: Літній відпочинок

Повідомлення happymami » 26 листопада 2010, 12:39

Ну і заключною стала поїздка на львівщину на "Наш Фест". там були веселі танцювальні гурти, не такі важкі. як на "Заході". Теж намет мені завалив вітер, то я першу ніч ночувала в бусі))) А потім - відвідали дуже цікавий музей. І взагалі - там гарно. То Звенигород. славне історією місце. По дорозі рвали кукурудзу і ходили там в туалет :oops: . Так романтично)))) А ще там був пункт для заряджання мобільних телефонів та фотіків. Це Київстра таке придумав. Толково, я вам скажу. Зранку там черги стояли)))
| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Alisa » 26 листопада 2010, 12:40

Крутяцько! Хеппімамі - молодець! :rose: :rose: :rose:
Подивилась фотки і зрозуміла - наступне літо ми активно подорожуєм! :good:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення happymami » 26 листопада 2010, 12:43

Alisa написав:Крутяцько! Хеппімамі - молодець! :rose: :rose: :rose:
Подивилась фотки і зрозуміла - наступне літо ми активно подорожуєм! :good:

Головне робити це, поки діти малі))) Лежить собі в наметі, спить, ніде не ганяє))) шум не мішає)))
А от цього літа я вже й не знаю. куди їхати. бо діти вже почнуть бігати, а в мене лише два ока і дві руки :lol: . Але рекомендую. Бувають моменти в мандрівках доволі важкі - спека, зливи, комарі, болото, вогонь, купа непотрібних лахів і клунків... Але загалом, після кількох таких мандрівок вже "набивається рука" і все йде як по маслу. Тіко гроші треба на хавку і бензину :???:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення taranjka » 26 листопада 2010, 12:44

фестивальщики))) ми попали тільки на рурисько і славськефест (то наш сімейний). але прокаталися польщею - краків-тарнов-люблін. ех, літо-літо)))
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення happymami » 26 листопада 2010, 13:27

Любов написав:happymami, але класно :good: , ну ти і екстремалка, я б так не змогла мабуть

то просто від того, що я вже не годна була сидіти вдома так довго :lol: . Всю вагітність практично безвилазна. Такшо - дала собі жАру. Бо в місті, та ще й в таку спеку висидіти то не для мене.
Насправді то зовсім не важко.
Ми їздили бусом з моїми друзями, що мають тир. Тобто, поруч біля нашого намету завжди стояв великий намет тиру. Тому і речей купу можна було взяти і від дощу ховалися всі разом в тирі і пісні співали, чи просто бавилися, балакали. Головне - створити собі умови комфорту. Ну і знати чого ти туди їдеш.
По фестивалях їздити - на любітєля, зразу кажу. Там купа п*яних, шумно і те де. Тре шукати місця затишніші і подалі від всіх. Зато купа всього цікавого можна побачити, почути, помацати. І купа люду цікавого, нестандартного.
А от просто мандрувати по замках чи якихось цікавих місцях - дуже цікаво. Але якшо є компанія і є умови. Бо хавку на фестивалях можна й не готувати - там все продають. А якшо їдете самі - тре думати про казанки-вогонь, тощо.
Общім, кому як краще.
Воно то не дуже зручно в наметі спочатку і все таке. Але потім навіть їхати не хочеться з тої трави-болота-вологості)) Звикається)) Хоча, шо не кажи, довше трьох діб витримати важко.
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення alenka » 26 листопада 2010, 13:48

молодець Люба, ти приклад для всіх мамусь що з дітками по домівках засиділися :good:.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення happymami » 26 листопада 2010, 14:09

alenka написав:молодець Люба, ти приклад для всіх мамусь що з дітками по домівках засиділися :good:.

Ну, Лєна, тут ше такий нюанс - всьо залежить не від мамусь, а від дітей ;) . З першою старшою дитиною я вперше ризикнула кудись поїхати аж коли їй стукнуло 4 роки. А до того - ні в дуб ногою, тіко в Київ і то потягом.
Не всі дітки дозволяють своїм мамам бути активними, на жаль.
З появою свого молодшого я відчула справжній смак материнства і зрозуміла, шо мама - то не діагноз :good: , а щастя.
Ну такшо я зрозуміла. Наступного літа робимо слінгомандрівки ;) . Купуйте, мамусі, спальники, карімати і намети, поки ще є гроші :lol:. Бус є. Лишається ше погоди вимолити :angel:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 26 листопада 2010, 17:32

Як я хочу та подорожувати,тільки в нас нема компаніїї на такий екстрім.Сама б свого чоловіка не підірвала ,бо стрьомно,то мені б треба було бути заводілою ,а я по походах ходила ще в шкільні роки.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Літній відпочинок 2010. Хто куди планує? Де були вже?

Повідомлення happymami » 07 лютого 2011, 11:45

Тааак. Халявщиці. А де фотки? Були всі десь, а фотки так і не виставили. Анука
ApolloniyaНу. Були в Тайланді і нікому не показали. А я ж навіть не уявляю, який він...
_viki_ А де Севастополь ваш???
LeeLooДе фотки з вашого Тайланду? Таааак цікаво
alenka Ну покажіть ту болгааааріюююю. Я її абажаююююю
Natalinda ти так Шацьк і не показала в дощі)))

Хочу серед отого болота бачити літні фотки. :ugeek: :ugeek: :ugeek: Не шкодуйте. Ну поділіться, ну будьлааасочкаааа :oops: :flag:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей