Глобальні оголошення!

А ми послабли :( 2

Модератор: taranjka

Re: А ми послабли :( 2

Повідомлення nelly » 12 грудня 2016, 11:14

Пан коцька, нe дужe читала статтю, бо трохи занята. Я тeж вжe рік притримуюся правил нe лікування, алe наголошую, якщо моя дитина лeдаоа ціоу добу практично нe говорила і нe могла встати в туалeт то мeні др лупи хто що пишe. Так тeмпу 38.5 я нe збиваю, то класно читати статтю коли всe ок, всі здорові і я тeж можу сказати що притримуватимусь ти х жe правил. Наприклад в моєі дитини є трохи проблeми з сeрцeм, знає що при тeмпі тахікардія страшна, і от нe дай Бог якийсь критичний випадок і нe напишу я ні Комаровському ні йому подібним. Я тeж за НE Лікування , алe в кожноі лбдини ж своі мeжі. До рeчі в моіх знайомих на вихідних багато дітeй мали до 40тeмп, і вона годинами нe збивалася жарознижуючими :cry:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення pan_kotskyy » 12 грудня 2016, 11:46

nelly написав:то класно читати статтю коли всe ок, всі здорові і я тeж можу сказати що притримуватимусь ти х жe правил.

Це книга. Так, кожен випадок індивідуальний, буває, що 37,5 важче переносять як дехто 39. Але... все таки спостерігаю загальну тенденцію, коли збивають температуру і 37,5 і 38 просто щоб усунути симптом, я не говорю вже про 39, якої я теж панічно боялася і збивала.
Минулого року вся сім'я наша перехворіла грипом в один тиждень практично, збивали температуру один раз чоловікові фервексом, бо не міг витримати, дуже погано почувався, і один раз найменшому, коли дуже був гарячий і по ньому бул видно, що погано почувається. Всі інші відпоювалися рідиною і спали. То хто б до нас не дзвонив - ВСІ були в шоці, що ми не приймаєм ліки і не збиваєм температуру. Особливо була в шоці тітка медсестра, яка всіх своїх "лікує" збиванням температури.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Dolorosa » 12 грудня 2016, 14:52

справа не тільки в тому, легко чи важко людина переносить температуру, а більше в тому чи є проблеми з іншими органами - серце, нирки, легені і т.д. - тоді треба збивати, щоб 'поберегти' їх, все індивідуально, то ж не марафон на витривалість, хто більшу температуру витримає, головне виздоровіти з найменшими наслідками для організму
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення erinaceus » 12 грудня 2016, 15:18

Тільки на жаль, дуже часто коли мова йде про летальні випадки, то якраз значиться, що відмовлялися від госпіталізації і не збивали надто довго надто високу температуру :sad: Всьому є межа, і якщо це вже набуває загрозливого вигляду, то нема чого тягнути. Температура під 40 ще ніякому організму користі не принесла.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Русік » 12 грудня 2016, 15:44

Лариса, дякую за посилання, у вільний час почитаю. Я теж за нелікування, але, на жаль, далеко не всім дітям таке підійде. Наприклад, температуру я все таки збиваю, після 38,5. Бо обоє хлопців ацетономічні, і якщо я не буду збивати, почнеться ацетон, а він в свою чергу спричиняє ще більшу температуру. І то буде замкнене коло. Я вже одного разу відкачувала старшого в лікарні від пневномія + ацетон, і це були найжахливіші 2 тижні мого життя. Тому до всіх медичних порад підхожу індивідуально, бо ніякий лікар не знає своїх дітей краще мами.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Vikibee » 12 грудня 2016, 15:50

І я підтримую дівчат, щодо того, що все індивідуально дуже. І кожна мама знає, як краще для її дитини. Я після того випадку з прихованою пневмонією, добре зважую, і якщо немає явних ознаків вірусної інфекції здаю аналізи і з температурою високою не граюся. Зараз таке всяке ходить, що нехай всі будуть здорові! За посилання - дякую, прочитаю.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення TYulia » 12 грудня 2016, 16:05

а буває, що коли маєш температуру то добре почуваєшся?
Знаю, що мій малий з температурою дуже негарно виглядає.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення nelly » 12 грудня 2016, 16:10

Бувають діти що при 38 і вищe скачуть і граються
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Русік » 12 грудня 2016, 16:12

стрибає - це добре, значить немає інтоксикації, це звичайне легке ОРЗ. І таке в нас буває. Але не завжди.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Новенька » 12 грудня 2016, 16:58

В нас 38.5 по різному проходить. Часом з такою температурою і не видно, що щось не так з дитиною, грається без зміни настрою. А вот сьогодні сама в день спати попросилась, а температура лише 38 , може вже просто втомлена від високою температури? :confused:
Я теж думаю, що для кожної дитини градус індивідуальний, але гратись з 40 градусами я б і для себе не ризикнула, не кажучи про дитину. Тут чай і сон мабуть не поможе.
Казала кума, що в Італії її малому високу температуру медикаментозно не збивали 3 дні, лише чай і холодні (майже крижані) ванни :scare: . Аж на 4 день дали нурофен
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 667 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: Донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей