Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
TYulia ну, перше це не помила руки коли прийшла (це для мене дуже показовий фактор коли лікар приходить до 2х місячної дитини), по-друге призначила якісь не-то бади не-то вітаміни 2хмісячній дитині на ГВ які треба було розводити-капати на воду. Дуже все було запутано і непереконливо, може я така людина що ніколи з першого разу лікарям на слово не вірю, то ми нічого не пили і не купували.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Вчора викликала лікарку до старшого сина. То також не мила руки, чобітки просто обстукала, зате в халаті білому поверх пальто (бо в машині приїхала). Викликала до сина, але ще й маленьку оглянула (6 міс). Цього разу хоч не фиркала на мене,що я лікаря до дитини додому викликала (темп 39,7),а не пішла з ним без черги в амбулаторію, бо влітку така незадоволена була відвідуванням(
Дівчата, хто знає хорошого дитячого пульмунолога? Старшому ставили обструктивний бронхіт, лікували, температури нама, в легенях ніби чисто, а кашляє сильно, покращення я не бачу. Вже 3й тиждень кашляє.
Поділюсь коротко про кашель мого молодшого.Температури не 6уло.Поставили 6ронхіт а6о пневмонію.Виписали анти6іотики.Покращення не 6уло.Хотіли ложити капати інший анти6іотик і все за їхнім сценарієм(гормонів 6оюсь,6о точно капають).Я відмовилась.Поїхали в дит.міську-зро6или цифровий знімок.Пневмонії немає.Кров здавали,то деякі показники 6ули дуже підвищені.Інша лікарка лиш по тих показниках поставила кашлюк і відправила в інфекційне.Де і підтердили це.Відмінили лікування 6ронхіту-пневмрнії,призначили своє.Відразу стало легкше.Кашляє.Але я знаю причину і розумію,як се6е поводити.Може у вас не те.Але знімок я зро6ила,якщо вагалась 6и.Виздоровлюйте!!!
А ваші сильно кашляють? Бо мій от вже певно десь третій тиждень покашлює, приблизно 10 разів на добу. Даю сироп від кашлю. В легенях ніби тихо. І що то може бути.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...