я їла печінку,НЕ СИРУ І НЕ ЧАСТО-1 РАЗ В 2 ТИЖНІ ДЕСЬ. а ВИ?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
я не чула. Їла. Просто я ї не люблю. Але мама каже, шо вона там типу гемоглобін, всі діла. То пхала троха в мене. Раз в тиждень певно точно їла. Смажену. Я зразу після родів зато ше в родзалі перла бутери зі смаженою печінкою, така голодна стала :D
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
печінку люблю, тому їла її по мірі хотіння, а за те що її не можна їсти вагітним - перший раз чую!!!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
вперше чую. не їла, бо терпіти не можу субпродуктів, у будь-якому вигляді. але тепер пхаю в себе і в дитя як можу, щоб підняти малій гемоглобін. :mrgreen:
не буду оригінальною - я не чула, що неможна їсти печінки вагітним. навіть навпаки - коли шукала в книжках інфо про підняття гемоглобіну, то траплялися мені рекомендації їсти печінку, і саме телячу.
може йшлося про курячу печінку . їх же на всяких добавках вигодовують дивно що взагалі в них печінка є . А в корову того не запхаєш що в курку (так я собі думаю ) тому напевно теляча все таки краща . я їла час від часу але гемоглобін ітак впав в другій половині вагітності .
я не чула. не дуже їла, бо не люблю. моя лікарка чомусь наголошувала, що баклажанів не можна.
згадала історію про стейки. можливо це стосується й печінки. коли я була вагітна, спілкувалася в російськомовній спільноті. там одна дівчинка запостила повідомлення
мы вчера в ресторане заказывали стейк с кровью. сегодня я проснулась и поняла!! девочки, ааааа! у меня теперь будет токсоплазмоз! как мне проверить уже есть или еще нет? я боюсь, девочки!