Глобальні оголошення!

Автостоп!!! Що думаєте? Пробували?

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Автостоп!!! Що думаєте? Пробували?

Повідомлення taranjka » 25 листопада 2010, 17:26

з чоловіком і дитиною по европі хчу мандрувати))) солідно-несолідно, справа не в тому, навіть не в економії (принаймні я це не ставила першим пунктом) :) вид одержання адреналіну, спілкуванні....
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 25 листопада 2010, 17:32

вид одержання адреналіну, спілкуванні....

Ну європейці то може ще зупиняться заради спілкування з молодою сімєю,а наші точно ні,лиш за гроші,а ті шо за гроші везуть завжди мовчать.Я вже навіть знала,як нічо не говорить,то тре буде кинути пару рублів,шоб не обіжався.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Цікавинки яких нас навчили ЧОЛОВІКИ

Повідомлення yultsya » 26 листопада 2010, 01:13

taranjka написав:о, то тут є трохи автостопщиць))) мене тож ніхто не вчив, само вчилось, в дорозі))

відкрию вам по секрету ще одну автостопщицю- lerumpochka :)))) :D
разом добряче поїздили
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Re: Цікавинки яких нас навчили ЧОЛОВІКИ

Повідомлення yultsya » 26 листопада 2010, 01:29

Перлинка написав:
а тепер, чого мене навчили друзі-чоловіки.чи то краще сказати знайомі.до одруження.
1. подорожувати автостопом

Мене ніхто не вчив,сама навчилась ,добре що ці "пригоди" мали щасливий фінал ,з теперішніми мозгами би не поїхала автостопом ,і дітям своїм би не дозволила(в майбутньому).

сама я спочатку багато чула як їнші класно подорожують стопом, але сама напевне ніколи б не наважилась. Але таки один мій знайомий "підбив" мене поїхати з ним стопом. Першу ту поїздку я мовчала і тільки слухала і з обережністю поглядала на шофера.Потім мені пояснили,що "плата" за те,що нас везуть-балачки. А потім пішло-поїхало, і всі інші рази доучувалась сама. Але кожен шофер-своя історія і свій підхід і де і як стопати, а особливо з ким завжди індивідуально...

Куди їздили? 2 рази в Крим, на Шешори 3 рази, в Одесу, Очаків,Білгород-Дністровський, Перемишль 3=4 рази, в Київ десь стільки ж, по Тернопільській області і сусідніх областях на замки-безліч разів,Чернівці. До одруження 2=3 роки їздила тільки стопом.Не ризикгула тільки в Москву і Санкт-Петербург.Там поїздом. Признаюсь пару разів навіть сама:crazy: А зараз от як подумаю, аж моторошно робиться... :scare: Але ще б покаталась, тільки не сама. Добре,що все завжди було чудово. Нас і годували і гроші на дорогу пропонували і підвозили далі чим тре було самому водію
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Валерія 2014

Повідомлення yultsya » 26 листопада 2010, 01:33

taranjka написав:з чоловіком і дитиною по европі хчу мандрувати))) солідно-несолідно, справа не в тому, навіть не в економії (принаймні я це не ставила першим пунктом) :) вид одержання адреналіну, спілкуванні....

ми далеко в Європі не були-Польща, але там це однозначно простіше, швидше і з розумінням. Я б теж хотіла по Європі.
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Валерія 2014

Повідомлення Marta » 26 листопада 2010, 01:44

А я б не ризикнула автостопом....))))
Хоч я і люблю адреналін, але не такий- в мене в мозку з раннього дитинства слова мами "В МАШИНУ ДО ЧУЖИХ НЕ СІДАТИ!!!!" Це мені настільки відклалось, що не змогла б....))
І Лізу б не пустила. :P
Marta Офлайн

Повідомлення fajno » 26 листопада 2010, 11:45

Ех...Було діло, пра? ;)
А з чоловіком то в раза 2 довше буде
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення Naya » 26 листопада 2010, 12:00

Їздила автостопом коли студенткою була. Набагато зручніше, аніж переповненим автобусом.
Щоправда в нас балачками не відкупишся, тому автостопом не зекономиш.
Та й по-всякому буває.
ех....як згадаю парочку випадків... :crazy: Зараз сама б точно не автостопила, а тоді було молоде-дурне.
Добре що все добре обійшлося, хоча "прєдпосілкі" були :crazy:
А загалом було цікаво. Доїхав до потрібного перехрестя - інша машина, інша людина, інша історія...
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення happymami » 07 лютого 2011, 12:05

Їхала колись автостопом один раз в житті. Вродіби :head:
Треба було до Микулинців добратися. А година якась така була, що автобусів не було. Ну пройшла трошки, зо два км. Рішила машину пиняти. Якась сім*я мене підібрала, довезла ще кілька десятків км до розвилки на Микулинці (а їм в інший бік) і я звідти йду далі пішки. А якраз на розвилці ДАІшник стояв машиною. Я мимо нього пройшла тай пішла далі. Доганяє. Каже - сідай підвезу. думаю, ну з даішником не страшно. Як не як на службі людина, тощо. Ооооой. Як же я довго добиралася до тих Микулинців з тим чуваком :lol: . Йому скучно просто було. Заїхав в магазин - накупляв шампанського, чоколядів. Я така в шоці, діввчинисько ж була. Показував пєстік в кобурі. Але витягати його не можна було, бо він під пломбою. Шкода, мені так хотілося справжній пістолет побачити. Потім ми ще об*їхали кругом всі Микулинці по об*зній. Гарне дуже місто. А потім, вже коли стемніло, то ми ше поїхали в якийсь бар на вечерю. І тут мене осінило. думаю, а чим же я заплачу за ту картоплю фрі (яку я вопше певно перший раз в житті їла і для мене вона була дуууже дорогою і екзотичною)??? Троха налякалася. Аж їсти не могла. Почала бігом шось лепетати, шо мені пора. Общім, але якийсь нормальний пацик трапився, чи просто може тому, шо був у формі, то завіз куди треба. Шей наступного дня приїжджав перевіряти чи все гаразд ;-) .
Але для мене автостоп то шось таке... хібашо коли дуже треба. Краще я вже ногами йтиму пів дня, ніж комусь нав*яжуся. Тим паче, шо ше й на небезпеку можна наразитися. Я якась перелякана. По перше, не вмію когось переконувати, шо саме цьому водію треба саме мене взяти на борт)))))) А по друге, встидаюся людей собою нагружати, а потім ше й їм гроші пропонувати :head:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення krapk@ » 07 лютого 2011, 15:08

Marta написав:в мене в мозку з раннього дитинства слова мами "В МАШИНУ ДО ЧУЖИХ НЕ СІДАТИ!!!!" Це мені настільки відклалось, що не змогла б....))

10000% Я навіть в себе в місті тут від роботи до центру не сідаю в чужу машину, а чекаю або таксон або маршрутку. Уж больно старшні картіни в голові стоять-завезе в ліс згвалтує, кине...... :scare:
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей