Глобальні оголошення!

Дитяча художня література

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяча художня література

Повідомлення Natalinda » 16 жовтня 2016, 23:30

Я недавно читала сину Роздобудьків. Як його захопило! Неможу вам передати навіть. Він завжди просить читати ще хоч розділ, ще хоч сторіночку, а це просто благав))))) Деякі слова особисто мені різали слух, але син на це незважав)))) Питав чи є ще книги, то вже на Миколая замовила)))))
Хороша нагода поговорити про крадіжки, задуматися про суть батьківської любові і багато іншого....
А зараз перечитуємо Волкова першу частину, в планах читати наступні. Мені самій цікаво, бо в дитинстві в мене не було всіх частин
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення nelly » 20 жовтня 2016, 22:12

Читаю зараз собі Марк Лівін Бабине літо, щось схоже до Кульбабового вина, але тут менше філософії.
Історія про хлопчика років 10 ніби, як він проживає канікули в бабусі і дідуся, як знайомиться з однолітками, про що мріє і як фантазує, про звичайні буденні речі які тут описуються дуже гарно. Читається легко і так ніби сама часом тим хлопчиком стаю... Дітям після 7 років думаю буде цікаво читати-слухати. :rose:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення TYulia » 24 листопада 2016, 23:33

напишіть мені якісь відгуки про «Дивовижні пригоди в лісовій школі» Всеволода Нестайка :rose: Чи вартує купувати той подарунковий набір з чотирьох книг?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Галина » 25 листопада 2016, 09:43

TYulia, вартує!!! В мене з 3-х років вони читані-перечитані. Дітям дуже подобається.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Vikibee » 25 листопада 2016, 11:07

Так, вартує, дуже цікаві історії та ілюстрації, але нам трішки пізніше пішли десь з 4 - х років.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення nelly » 25 листопада 2016, 11:18

Тюля візьміть в бібліо то побачиш чи підe. На Копeрника є скорочeний варінт з малюнками, ніби синього кольору книжка.
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення TYulia » 25 листопада 2016, 13:55

Я брала в бібліотеці першу книгу. На інші якось не могла попасти. Але вже десь рік тому читали. Так щоб були в захваті то не скажу, але всю прочитали значить було цікаво. В інтернеті читаю різні відгуки. Певно 80% схвальних, але решта пише, що лиш перша книга цікава, і там є досить погані герої і негарні куски тексту. Ось як наприклад про Близнят-козенят, теж Нестайка, там дійсно багато таких образливих слів, які я просто пропускала, щоб не вчепились моєму синові на язик.

Ще написала відгук про книгу "Мій Ангелик" - красива, але підійде не всім. Відгуки на букопті явно від людей які іі не читали. Ось тут мій відгук з фото
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Русік » 25 листопада 2016, 14:30

TYulia написав:Ще написала відгук про книгу "Мій Ангелик"

по змісту подібна на "Шапочка і кит" Бабкіної (ВСЛ), але судячи з твого опису там більше позитиву - хлопчик хворий на рак в стані ремісії, має доволі позитивний настрІй, і теж має друга для типу прогулянок, тільки тут це кит. Але такого диво-хепі-енда в ній немає. Більш реалістична розповідь.
Своїм хлопцям її читала, про тему важких хвороб ми говоримо відверто, в онковідділення старший (зараз 9 років) ходить щороку, цього року буде 5 рік. Тому для нас книга стала ще одним приводом поговорити про тему справжніх цінностей в житті (я йому нагадую про неї, як він новий планшет починає просити).
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення TYulia » 25 листопада 2016, 14:38

так, може для старших діток то вже можна таке доносити.
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 25 листопада 2016, 19:09

ТЮля копійни сюди можна бeз фоток бо нe сильно шастаю а тут би почитала
nelly Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей