Глобальні оголошення!

Поговоримо про погоду

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Поговоримо про погоду

Повідомлення erinaceus » 13 листопада 2016, 15:25

Natalinda Ну моєму малому в такому віці і кусок снігу то сніжка. Лиш би було чим кидатись :hi:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення nelly » 13 листопада 2016, 20:53

я сьо навіть умудрилася прогулятися до цeнтру з Унівeрсаму пішки. По дорозі знайшла для сeбe позитиви нeгоди: ті хто ніколи дупу свою нe піднімав мали можливість сьо розрухатися, свіжість повітпя одозначно, сьо хто нe мав аж гіпeрважливих справ то провів цeй дeнь в колі сімі, що дужe важливо бо цe рідко буває, ну і нарeшті після снігу будe вода якоі нам так бракує в річках, криницях та полях, я готова тeрпіти болото довго, в місті то нe так страшно як ми собі малюємо. Радійтe погоді, радійтe життю! :rose:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Ulkanet » 14 листопада 2016, 13:35

nelly ти права на всі 1000% відсотків. така краса! а повітря, яке чисте, нема тих смердючих машин! всьо таке біле, аж прям невине! не видно того сміття. коли останій раз було так багато снігу за раз - щоб можна було валятися, качатися і стрибати в кучугури?
а всі так ниють ніби то їй гамно на голову падає, а не сніг! :sad:
а комунальників то вообше всі проклинають, цікаво чи хтось би з вас пустив свого чоловіка на 10-20 год в таку погоду сніги розгрібами трактором?

ладно,йдемо по другому колу в снігу дурачитись!!! :aplo: :dance:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення taranjka » 14 листопада 2016, 13:52

Ulkanet де ниють? більшість раді снігу. комунальники працюють погано - про те, що передбачається снігопад сильний було відомо наперед і нічого не робилося. ок, коли проблема в тому що хтось в школу не попав, але ж по тих дорогаах і швидкі не можуть їхати.
про те випускати\невипускати чоловіка - в них така робота і за це отримують гроші, а за такої погоди і премії. я не проти снігу, але коли місто практично паралізоване - це жестяк
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення nelly » 14 листопада 2016, 14:28

ниють-ниють.
От я б наприклад була б не проти щоб вчора ЖЕк загітував чоловіків з нашого підїзду для розчищення снігу, бо практично всі сиділи в хатах.
От в нас жіночка прибирає подвіря, то вона цілими днями зранку в 7 вже мете, не знаю скільки мішків листя назгрібала за осінь, я як вчора уявляла як вона має гребти наші доріжки мені реально ставало її жалко, зараз щось там троха шурує але де то жінка розгорне стільки снігу. Розумію, що хто на що вчився, але комунальники не раби. Так проблеми Є з дорогами і сполученням , але двори це має бути робота загальна в тому числі і жильців...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення кcuxa » 14 листопада 2016, 14:33

Дворніки то переважно старі люди.
кcuxa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 122 раз.
Подякували: 184 раз.
Діти: 2

Повідомлення Русік » 14 листопада 2016, 14:39

Чоловіки з нашого двору вчора двічі виходили чистити двір, плюс приїжджав трактор, розчистив виїзд з двору і провулок. Але в нас ОСББ, все вирішується мегашвидко, по вайберу голова ОСББ закинув заклик, що вже приготував лопати для ранкової зарядки - і за півгодини чоловіки вже позбирались.
А двірник наш, незважаючи на похилий вік, взагалі герой праці - і вчора цілий день доріжки чистив, і сьогодні години з 7 його бачу, ще не зупинявся.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення taranjka » 14 листопада 2016, 15:02

ниють, але не поголовно. не всім же любити зиму і це нормально. я не люблю і з радістю її б вдмінила.
в нас теж розчистили чоловіки більшу частину, потім приїхав тракторець найнятий ОСББ, зранку трохи прибиральниця розчищала
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Marichka » 14 листопада 2016, 16:10

І ниття можна зрозуміти.
Мій чоловік мав нині трохи часу,то теж помагав розгортати лопатою,6о 6агато чоловіків 6уло сусідських.
Той сніг хоч і 6уло про нього в пресі,але реально швидко падав,6агато його...
Я з тих,що мені на радість,6о світло маю,вода є,тепло і я ще в декреті.Мала йти в лікарню,аналіз ро6ити,то ще почекає-завтра піду.
А в подружки вчора 6а6цю ховали в Кременецькому рні.Її рідні їхали з Києва і так дві ночі в якомусь готелі чекали,6о трасу перекрили...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення erinaceus » 14 листопада 2016, 16:15

nelly Проблема з прибиральниками в жеку постійно. Мені теж їх шкода, бо роботи у них завжди купа. Наша теж прибирає на вулиці гарно і листя з дерев назгрібала цілу машину мабуть. В під'їзді переважно досить брудно. Але думаю, що зарплата в них явно не відповідає об'єму виконаних робіт. Та вибачте мене, за таку квартплату, як платимо ми і ще 35 сімей з нашого під'їзду, можна було б найняти ще декількох працівників. І тоді було б завжди ідеально прибрано. Але звичайно, того ніхто не зробить. Бо гроші з квартплати йдуть на Київ, а на місці мало що є. А як і є, то ще крадуть добре.
Звичайно, де є ОСББ, то толку більше. У нас була створена ініціативна група, але більшість мешканців відмовились створювати ОСББ. Видно, така робота ЖЕКу їх цілком задовільняє :dash: От і виходить, що самі собі винні...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей