І якщо хтось вже буде десь виходите, скажіть, що з транспортом, чи ходить. Бабуся обіцяла піти зі старшою в ляльковий, але сумніваються, що доберуться. І на таксі надії нкмає. Вчора ввечері чоловік добирався, то ледве-ледве викликав таксі. І бачу, що в дворі в нас ще ні одна машина не їздила, слідів нема.
Sam написав:Як там на вулиці? Хто був? Холодно? Машини їздять?
ми в ляльковий не ризикуєм йти, то наше замовлення можете не брати. Сумніваюсь що викличем таксі.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
тролей6уси ходять,мама їздила 1 до центру 18 6ула маршрутка,8 їхала з центру до 6ерезовиці але дорога 6ула важка,закидало може краще і не ризикувати їхати з дитиною
ми сьо мали святкувати дeнь осeні з парасольками нe знаю то канєшно погано що мeтe страшно, алe я тішуся як мала дитина, то ж два роки норм зими нe було...
З мого вікна видно зупинку Слівенська, там де тролейбуси зазвичай на перерві стоять. зараз переді мною стоїть 4 тролейбуси. Деякі з них точно не на перерві, бо час від часу намагаються виїхати, підкопують колеса і т.п. За останніх 30 хвилин пройшла в сторону Лесі Українки одна маршрутка. З протилежної сторони жодної не бачила. Таксі парочку було.