nelly написав:і якщо чeсно то мeні тeж обідно, бо нe знаю хто з ким кучкується а цe було сказано мeні в писок, можна було крeмо сказати, я нe планую звробляти на форумі
Тобі обідно, бо я сказала це відкрито?
сказати в писок - це процитувати, чи бодай звернутися по імені, я цього не робила

я маю зараз дуже мало часу на форум, і писати всім в ПП немаю коли, вибач і ти

, і решта ті кому я в ПП не написала

. Я не всім останнім часом встигаю по особистих питаннях відповісти нажаль через нестачу часу
Так, я очікувала що реакція буде швидше негативна, ніж позитивна, і все через те що ми особисто з багатьма знайомі, і абстрагуватися багатьом важко. Тому повторюю ще раз, те що пишеться модератоське, відповідно позначається. Я могла написати від Поштарика. Так було б необідно? Ті кому це адресовано сиділи б і думали кожен на свого нелюбого модератора

Навіщо? Абстрагуйтеся! Неля, я тебе люблю і поважаю як форумчанка, захоплююся тобою в багатоьох речах, але нажаль я тут ще модератор, мене серце болить за форум, і мені шкода що він періодично на грані закриття, я вклала сюди багато своєї душі, я взяла звідси багато знайомств, друзів і так далі, про це колись писала у відповіній темі. І я досі наївно думаю що він потрібен користувачам, і активним і пасивним теж.
Тому повинна абстраговуватися від особистих знайомств і симпатій.
Хоча в принипі навіщо воно мені......
Вибач
nelly що не написала тобі в ПП і образила тебе
Тема закрита і вичерпана!
nelly написав:значить бачиш хто що пише..
мені пишуть в ПП люди які це знають, "здають нечесних" всього навсього