Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення кcuxa » 18 жовтня 2016, 20:06

taranjka написав:vikilandi не знаю де там які уроки відбуваються, але казала що деякі от так по двоє на стільчику і сидять :pardon:

Не уявляю як можна писати сидячи на стільчику по двох.
кcuxa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 122 раз.
Подякували: 184 раз.
Діти: 2

Повідомлення erinaceus » 20 жовтня 2016, 15:43

В 3-ій школі зараз дошкільна підготовка 60грн на день, субота і неділя. Виходить за місяць в районі 480грн.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Dribchuk » 21 жовтня 2016, 17:38

erinaceus так, ми минулого року платили 480 теж, але я дуже задоволена, варто кожної копійки.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення TYulia » 21 жовтня 2016, 18:24

я теж чула, що в 3-ій школі дуже сильна підготовка. Дрібчик, а мала так і пішла в 3-тю школу вчитись чи куди? як проходив вступ? як зараз?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Dribchuk » 21 жовтня 2016, 22:13

TYulia Мала таки вчиться в 3 школі. Ну ми коли школу вибирали то в мене було всого 2 вимоги - не далеко від дому чи моєї роботи і спеціалізована з англійської мови. Під це підпадало всього 3 школи 3,5 і 7, 5 зразу відкинули бо туди таки трохи далі йти. В недільну дала в 3, хотіла подивитися чи потягне. Бо вона йшла то не вміла толком ні читати, ні писати. В школі навчили все, з анлійської дуже багато, а головне що малій дуже сподобалося. За той час що ми ходили в недільну мене всі дуже страшили що ми точно не пройдемо по співбесіді бо там таке ах-ах (ну я думаю всі знають про що я говорю), тому ми ще написали заяву в 7 і пройшли там співбесіду. (там вона була раніше ніж в 3 школі). Далі була співбесіда в 3 школі, я би сказала що навіть легші питання були ніж в 7 і мала пройшла по рейтингу. То ми вирішили лишатися в 3й школі. Я дуже задоволена покищо своїм вибором, мала дуже любить школу, дуже хороші батьки і дітки в класі, навіть англійську малу вчить вчителька що колись мене вчила. Дуже мені імпонує нова директорка, запамяталося що вона на зборах сказала що завдання початкової школи не так навчити читати писати і рахувати як розвинути любов до навчання, навчити дружити, підтримувати друзів, вирішувати проблеми, а сама наука прийде згодом. Не знаю як буде в старших класах, але зараз я претензій не маю, так що рекомендую.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення yultsya » 21 жовтня 2016, 22:21

А як по грошам? На даний момент багато здали?

І в який ви клас попали? Вибирали?
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення Kisja » 21 жовтня 2016, 22:52

О дівчата, раз така тема про 3 школу почалась. Які вчителів 3 школі в наступному році будуть брати перші класи, до кого орієнтуватись?
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення Dribchuk » 21 жовтня 2016, 23:04

yultsya клас не вибирали, я нікого з перших вчителів особисто не знала, коли була на практиці там то з ними не стикалася, про всіх чула тільки позитивні відгуки, нам повезло бо Аня попала до тої вчительки що її вчила в недільній школі, то мені трохи спокійніше бо за півроку і мала її добре знала і вона малу. З англійської попали до іншої, я теж не вибирала, так думаю що вона вибирала бо мене знає особисто, то думаю захотіла малу вчити, а може і ні. Нашому класу повезло вцілому, там всі 3 вчительки дуже хороші. По грошам, чесно дешевше ніж садік :crazy: , харчування плачу 50грн в міс, в класі вже все було, єдине що дошка була дуже стара але там батьки зголосилися придбати для класу. Здали по 200грн до нового року на зошити, крейду, на 1 вересня діткам з тих грошей купували кексики декоровані і клас кульками прикрашали. З мінусів - нема продовженого дня, але в мене ітак мама забирає, ну і підручники з англійської дорогі, але оригінал купувати не заставляють, я і більша половина батьків замовили копію роздруковану на кольоровому принтері, то вийшло вполовину дешевше. Ну там кожного тижня якісь соціальні завдання - то макулатуру збирали, то на ярмарку вареники варили, то для стареньких продукти носили, ну ще коли я вчилася то так було. Так що покищо мені не страшно. Мені здається що питання грошей великою мірою залежить від батьківського комітету, знаю що в паралелі здають значно більше. В нас в класі переважно діти вчителів і лікарів з нас не дуже то і зібєш гроші. :hi:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 21 жовтня 2016, 23:05

Kisja я не знаю, то треба в школу йти питатися, твоя мала пішла в недільну?
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення erinaceus » 22 жовтня 2016, 00:20

Dribchuk Я теж думаю, що то не найбільші гроші. Ще пам'ятаю зі свого дитинства, недільна школа мені там дуже подобалася. І у початкових класах мене потім вчила та сама вчителька, що і на підготовці (Ольга Леонідівна). А директорка нова колись вела у мене продовжену групу :-)
А зараз продовженої групи взагалі в них нема чи як? Друга зміна практикується в молодших класах? Між іншим, а скільки коштує оригінальний підручник? Цікаво просто.

Kisja Ніби набирає наступного року Любов Богданівна. Гарна вчителька, старша трошки. Вона колись вела паралельний клас, а ми в неї іноді були на продовженій. Досвіду у неї хоч відбавляй!
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей