Так, бо у мами моєї мармур світлий як і наш стіл в вітальні. То все лишається і потім неможливо відмити, плями в'їдаються як в одяг. Навіть подумати не могла б, що камінь такий капризний може бути.
Дівчата, а в мене темно-коричневий ламінад в коридорі, і на тому темному так видно кожну порошинку, якби ж я знала до того А от в кухні вгадали. Плитка світло-коричнева, на ній практично ніякого бруду не видно
А в туалеті чорна плитка. То непрактично дуже. Як хтось правильно вже писав тут - головне, щоб нк чорне і не біле. Мій чоловік прлпонував зробити двері міжкімнатні білими. І я була навіть згодилась. Але добре, мама тоді мене надоумила, сказала, що ох ти ж задовбаєшся ті двері мити. І я схаменулася. Ледве чоловіка переконала. Він у мене ніколи на практичність не зважає, йому лиш би вигляд мало.
Я, коли визначалась з плиткою, знала: чорної не можна. А про білу щось не подумала Ще й шви білі зробили І переробляти не будемо, бо під нею тепла підлога, легко можна пошкодити. А на кухні - краса! Плитка під колір вибіленого дерева. Сміття видно тільки тоді, коли починаєш його змітати.
Я світлу фугу гарно відмиваю доместосом, у мене в прихожій, кухні і туалеті світла плитка. До речі шви ми ці лаком відповідним покривали, але вони всеодно брудняться(
Ми з плиткою всюди вгадали, але от світло голуба фуга в ванній на підлозі стає жовто брудна і приходиться що 3 місяці шурувати хімією і щіткою, а там є що шурувати, бо ванна в нас здоровенна. Мрію теж ту фугу виковиряти і нову якусь темнішу, але хто тим займеться, чоловіка щось допроситись переробити