Кокетка Малому ще пшикали Тантум-верде. Він теж дорогий, але хоч на смак приємний, майже нейтральний. Бо чимось іншим важко запшикати. Але пробувала собі, коли була хвора, то мені не помагало... Так само як Камфомен, Каметон і т.д. Але якщо дитина нормально переносить Орасепт, то він дійсно знімає біль.
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
А мені не знімає Орасепт все одно, що водичка може підробка попалася.Не дорога аптека "Ромашка" (діє карточка знижок Борис), що з правої сторони біля Роксолани і Еко з лівої (але там тільки ліки на травах недорогі).
В нас в дитячій аптечці теж Тантум Верде.І таблетки до горла,типу Лизак-Ефізол. Мені теж помагає Орасепт і таблетки Доктора Тайса. Лор,до речі,нашій дитині,6р. виписав горло пролікувати Імупретом 1 місяць. Неля,а де та аптека?Біля Лор кабінету,де Хоружий?
Marichka Я теж якийсь період приймала Імупрет, але якогось реального результату не дуже помітила... Може на дітей він краще діє. Принаймні, склад натуральний. В нас той самий перелік ліків, що і у вас
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
ми для горла приймали колись місяць краплі Вокарра, то абсолютно нічого не допоміг та щей горло два рази запалювалося , то лікували, на фоні того лікування вокарою)), як і синупрет, я тепер то все не даю, даю то що реально допомогає, а місяць бавитися з краплями то не для мене.
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.