pan_kotskyy написав:Вичитала в флайледі цікаву думку, що треба прибирати "по чистому", тобто протирати крани, мити сантехніку, холодильник, плиту і т.д. не тоді коли вже дуже треба, а коли ще зовсім чисті, оновити так сказати, тоді і часу на просто протерти чисте йде значно менше ніж віддерти "в'ївшеєся".
Ну я б не сказала... Як на мене, то взагалі клініка, терти по чистому

Якщо треба попилососити чи помити умивальник, то нема різниці скільки тій пилюці і бруду - 2 дні чи тиждень. Часу і зусиль йде так само.
nelly написав:Я вже навіть собі такий вислів придумала-синдром домогосподарки, коли старша йде в садок до обіду, а я їй розказую, що я за той час маю зробити

а норм мами в цей час на йозі або фітнесі

Я так і роблю. Залишаю весь той бардак і йду на йогу

Чи по справах, гуляти з малим і т.д. Так розслабляє. Як не бачиш того, то воно тебе і не напрягає. А ввечері прийдеш, трохи підкинеш (або і ні) та й менше нервів йде.
В мене теж завжди грандіозні плани на садок. Щоб ніхто не дьоргав: гратися, пити і т.д. Тоді спокійніше щось робити. Але то вихідні, то канікули, то малий захворіє, та й не дуже щось і робиться. Деколи вийде щось грандіозніше прибрати, але так годину-дві поприбираю і все одно йду на йогу