Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Tajga » 27 вересня 2016, 03:35

vikilandi написав:В Україні переходу на зимовий час більше не буде
Країна перейде на зимовий час востаннє
Літній час з переведенням годинників на одну годину назад в Україні скасовується.
Прихований текст

Спочатку хотіла сказати, як той вовк у мульті: шо, опять?
А потім вчиталася в текст: де написано, що то в останній раз? Прочитайте постанову уважно, другими словами там просто написано, що літній період цього року закінчено, і годинник переводять на скільки і куди. Так само невесні вийде постанова про скасування відліку зимового часу переводом годинника на годину... :confused:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Tajga » 27 вересня 2016, 03:55

Ameli написав:Досвід Фінляндії: "Дітей потрібно готувати до життя, а не до екзаменів"
Прихований текст

Цікава стаття. Особливо сподобався підхід до вибору кадрів. Подумалось, що, зрештою, я можу пригадати декільки вчителів/викладачів, які дійсно готували до життя, а не тільки талановито викладали свій предмет... Може, в нас замість освітніх реформ в шкільній програмі треба було провести реформу кадрів і їх підготовки, а не морочити дітей і батьків?..
Цікаво, де ми будемо в рейтингу, якщо не вдасться як завжди " на показуху" надресерувати відмінників... :pardon:

Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Marichka » 27 вересня 2016, 06:30

Тайга,гарна ава у тебе!!!
Чудові дітки!!!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення vikilandi » 27 вересня 2016, 08:17

Стільки позитиву відчувається від такої купочки щастя)
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення nadusha » 27 вересня 2016, 09:11

Ава - суперська, така собі Купа Щастя!
А про підготовку кадрів - то справді, на мою думку, класна ідея! Ті педагоги, що хочуть змін на краще пішли б на таку "перепідготовку" чи "підвищення кваліфікації" залюбки. Але, якщо б це оплатила держава (ну хоча б більшу половину). Я хотіла йти на курси щодо роботи з аутистами (на той час мала справу з такими дітками), вартість курсів два роки тому становила 40 у.о. :impossible: Для мене це "непідйомна сума". Якби це було навіть у формі майстер-класів, тренінгів і було по кишені (а в ідеалі - безкоштовно :=): )- я б пішла.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення taranjka » 27 вересня 2016, 09:26

nadusha ти собі уявляєш яка це буде перепідготовка, якщо піде від держави? оцей недоінститут підвищення кваліфікації :crazy: мені важко повірити в щось хороше і якісне, яке піде зверху
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Tajga » 27 вересня 2016, 09:29

Marichka,vikilandi, nadusha дякую! Дуже приємно! Це вони самі фоткались на автоспуск: дуріли в кімнаті, поки я на кухні щось робила)))

Tajga Офлайн

Я тут живу

Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Tajga » 27 вересня 2016, 09:39

taranjka написав:nadusha ти собі уявляєш яка це буде перепідготовка, якщо піде від держави? оцей недоінститут підвищення кваліфікації :crazy: мені важко повірити в щось хороше і якісне, яке піде зверху

ну от коло і замкнулося... а який вихід? хто має керувати освітою? ніби держава, а толку- ноль... самим тоже багато не на працюєш-наробиш... і потім, стільки різних курсів і поглядів на навчання і виховання дітей, навіть відвертих шарлатанів, хтось же повинен котролювати це.. якщо не держава, то хто?
Довелося чути роздуми одного з ініціаторів змін в Літературному читанні, мовляв, кадри у нас не готові до змін і будуть протидіяти реформам на місцях, бо в них підготовка ще часів радянського союзу. Так от вона вважає,наприклад, що треба проводити ті самі майстер-класи, залучати викладачів з іноземних інститутів, щоб поступово змінювати самі принципи викладання в педінститутах (зокрема) і відповідно вектор підготовки кадрів. Ключове слово "поступово", а ще в раеліях нашого життя, не думаю, що діти наших дітей відчують ті зміни... :dreams:

Tajga Офлайн

Я тут живу

Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення taranjka » 27 вересня 2016, 11:27

Tajga громадські організації і ініціативи батьків і бажання вчителів. вже є кілька пілотних проектів, але має захотіти вчитель вчитися новому. таких є дуже мало і це теж одна з основних проблем
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення МамусяВладусі » 28 вересня 2016, 11:00

Дівчата, може хтось знає, на Новому Світі жіночку, яка б могла посидіти з малим? Коли вже перехворів треба дома побути, або щось так треба деколи.
МамусяВладусі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 49 раз.
Діти: Владик

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 20 гостей