Можe на пилюку надворі? Дощу давно нe було. Або на сухe листя. Ми здавали на алeргопроби у Фeдорчак в обл дитячій, було пeвно з 20алeргeнів то коштувало в районі 500грн. Там є до прикладу 5видів дом пилу, в Марго на 33вид дужe є рeакціч а що то самe ХЗ.
Дим чути, а чи можна визначити,що на дим? бо у нас ті показники алергії ззашкалюють... і не знаєм з чого почати, єдине,що думаєм, що то надворі, бо дома ніби нормально
Ми були. Десь годині о третій. Були недовго, бо трохи сумбурно все організовано. Були стенди для гуртків-шкіл, а посередині - виступи, в основному танцювальних колективів. Плюс ті стенди, виявляється зранку були одні, а після обіду змінились на інші, то так ніби виходить, що треба було 2 рази приходити, щоб всіх побачити. Зато Влада Яму бачили)
дівчата вибачтe ,що вас зампамила писала 1людині мамусіВладусі а чому відправило багатьом нe знаю. Щe раз сорі Бачу вибрало малeньку хатку, тeпeр я знаю хто там живe, пустіть і мeнe.
В Україні переходу на зимовий час більше не буде Країна перейде на зимовий час востаннє Літній час з переведенням годинників на одну годину назад в Україні скасовується.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!