Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення pepi » 27 серпня 2016, 23:53

nelly написав:А що тeпeр поголовно всі ходять в нeдільну школу??? Мeні шкода своіх нeділь...

Для мене недільна школа це :
1. Придивляння до вчителя
2. Дисципліна , ознайомлення та підготовка до навчального процесу
3. Пізнання нового
Якби я не старалася, все одно на щось більше концентруємо увагу, щось просто упускаємо.

Я не стільки роблю акцент на недільну школу. Так як мене більше цікавить те як сприймає дитина перехід із однієї школи в іншу.
Хто може цим поділитися ?
І ще стосовно відстані від дому до школи. Тут питання в тому , що краще : звичайна школа поблизу , чи з кращим рівнем знань далеко ?
Чи піти у туж 17 , а вже в останні роки брати репетиторство ?
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення pan_kotskyy » 28 серпня 2016, 02:48

nelly написав:А що тeпeр поголовно всі ходять в нeдільну школу??? Мeні шкода своіх нeділь...

я не водила, теж дуже було шкода неділі... не сильно бачила в тому зміст.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення TattyMummy » 28 серпня 2016, 08:40

Якщо переводити в 5 класі в Українську гімназію, то за те, що новий колектив, нова школа, можна не переживати, тому що там всі діти новенькі і формується клас. А добиратись в іншу школу в центрі в 5 класі дитина вже може сама ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Marichka » 28 серпня 2016, 21:52

В мене дитина сама дуже чекала підготовки до школи.Їй сподобалось так,що в садок не хотіла повертатись.
Але в нас не було щонеділі,а по іншому графіку-то мене так не напрягало
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Kisja » 28 серпня 2016, 23:51

Дівчата, хто водить діток у 18 школа - як зараз початкові класи? Яке враження від школи. І найголовніше питання - які вчителі молодших класів в цьому році випускають клас?
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення TYulia » 02 вересня 2016, 09:01

а що скажете про цю спеціалізовану початкову школу на Л. Українки? Так гарно тут про неї розписали:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення vikilandi » 02 вересня 2016, 10:24

Дякую)
гарна стаття!
та для мене не актуальна, бо добиратися далеко. Але сподлбалось ось це:
школа планує відмовитися від традиційної шкільної лінійки на 1 вересня, яка на думку директора, “віджила” своє і несе жодної користі дітям. “Було б добре, наступного Першовересня виїхати з учнями на природу за місто, де б з ними працювали цікаві аматори

Я також вважаю, що ці нудні лінійки це радянщина. Треба їх замінити на подію для першокласників на зразок "посвята в школярі". Їм має запамятатися цей день як свято, а не "з ноги на ногу" довгееееееееееееееееелезне стояння і безцільне говоріння тьоток у вишиванках.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення taranjka » 02 вересня 2016, 11:05

стаття - брєд директора :)
1. Реально тестів першаки здавати не мають права (це не ліцей чи гімназія) - відповідно читати, рахувати і тд можуть не вміти. Дозволяється перевіряти лише психологічну підготовку
2. Інтелект України є майже в 10 школах в Тернополі і вводився практично одночасно
3. Яке відношення техніка читання має до розвитку чи любові до читання? це взагалі динозавр, який просунувся навіть в цю, нібито, просунуту програму :crazy: Речення про дослідження чого так - взагалі геняльне :hi:
4. червона ручка заборонена тільки в першому класі?
5. що їм заважало відмовитися від радянщини вже цього року? їх "нове" бачення - це те, що робить 6 школа. а АМАТОРИ, які б попрацювали з дітьми :hi: - геніяльно просто :) якщо то про аніматорів, то до 7 років на різних ДН - те, що пропонують тернопількі набридає і дітям

якби журналіст поговорив з директоркою нашої школи - був би аналогічний памфлет про крутість цієї школи :wink:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 02 вересня 2016, 11:52

taranjka Про 'аматорів' я теж задумалась, що то малося на увазі :ha: І також подумала, що ж заважало відмовитись від лінійки вже цього року.

Про саму школу нічого такого, щоб аж 'ах' я не чула. Багато знаю, хто туди водить, і головний аргумент у більшості, що це дуже зручно, бо школа повного дня. Оскільки ця школа знаходиться в мене під вікнами, то також багато дітей з нашого двору туди ходять. Але так як нам питання школи ще не актуальне, то я не розпитувала ніколи нікого. Але можу при нагоді поцікавитись. Також моя мама займається репетиторством з англійської, і точно знаю, що має кількох учнів з тої школи, то я спитаю, чи ті діти сильео виділяються на фоні інших рівнем хоча б тієї ж англійської. Бо вже самій стало цікаво )) Бо досі ніколи не думала, що ця школа чимось особлива.

І ще один момент. Нехай це не характеризує школу загалом, та все ж. Десь 2-3 роки тому в тій школі був випадок, коли одну дівчинку в класі дуже сильно травили, бо вона найкраще вчилася, але дуже бідно вдягалася, бо з дуже незаможної сім'ї, живе лише з мамою. Так от одного разу діти на перерві всім класом її побили, досить сильно потовкли. І ніде ця історія за межі школи не вилізла, ні в пресі, ні просто чутками, дуже все замняли. А знаю тільки через те, що знаю тих людей особисто. От вам і елітна школа, повний день, гуртки всіляки і всі діла.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Галина » 02 вересня 2016, 13:17

TaniaPicaSSo, в мене співробітниці мала ту школу закінчила 4 роки тому, то тільки гарні відгуки від неї. Там експериментальна математика, суто логічні задачки, то мала ще до 7-го класу на тих знаннях легко виїжджала. І англійською була задоволена. Короч навчальним процесом була довольна, але були організаційні моменти, які її не влаштовували. Вони як йшли в ту школу, то вона тільки відкрилася була, то практично все за свої кошти купляли, парти, проектори і т. п. директор обіцялася той клас залишити за ними до закінчення 4-го класу, а як прийшлося до діла, то після 3-го класу їх перевела в інший кабінет, бо їх клас був найбільший, а першачків набрали багато і треба було їх кабінет. Вони боролися, сварилися, та всеодно їх з того класу виселили.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей