Marta » 22 листопада 2010, 22:55
Дівчата, а ми тільки що приїхали з травмопункту..(((
В Лізи був вивих ручки...((( Вправляли.
От така я фігова мама, так дитину потягнула за руку...
Поїхали ми в Подоляни, мала подрузі вибрати подарунок. Подруга примхлива сильно, подарунок вибирали довго, я вся загружена сумками, куртками, Лізі стало скучно, вона лягла на підлогу. Так як можливості іншої не було, я просто взяла її (не сильно) за руку і підняла з підлоги. Видно, невдало..((((
Почала хникати, плакати, казала, що болять пальці і не могла нічого взяти в руку...В нерухомому стані все нормально, але тільки порух- в плач.
Поїхали ми в травмопункт, видзвонили діда, але в дорослий, навіть не знали, вилетіло з голови, що є дитячий, там якраз черги не було, чергував дуже гарний лікар, який навіть не знімав з Лізи куртки- взяв, крутнув, вона, звичайно, поплакала, але вже через 10 хв гралася, все брала в ту руку, від вивиху не залишилось і спогаду.)
Сказав нам той лікар, що до 6 років діток не можна отак піднімати за руку, крутити, не можна навіть за ручку йти, бо як дитина зашпортнеться, а ви потягнете мимовільно-то також часто є вивихи, не можна вішати на турнік, дозволяти триматися в тролейбусі, т.д. Там якраз до 6 років формується та кісточка чи що там...
Добре, що все добре, сказав, що добре, що вчасно звернулися, бо потім важче вправляти...
Ви собі не уявляєте, що в мене на душі..
Ото мамаша....((((
Буду тепер обережною, але почуваю себе просто паскудно...
А Лізка ганяє по хаті, сміється, видряпується на диван- все, як завжди, моє сонечко терпляче...