Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення vikilandi » 03 липня 2016, 17:53

Відгуки про 24-ту і мене дуже цікавлять.
Раніше розглядала 24-ту школу і школу мистецтв. Відвідавши школу мистецтв у березні, і поглянувши на розклад занять, питання про цю школу відпали. Тепер вибираю між 24-ю і 6-ю, тому дуже буду вдячна за відгуки і порівняння про згадані школи.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення Dolorosa » 03 липня 2016, 18:24

vikilandi написав:Відвідавши школу мистецтв у березні, і поглянувши на розклад занять
а що там з розкладом в них? ви на день відкритих дверей ходили чи просто? Мене засмутило, що в школі мистецтв ну дуже мале приміщення, я так розумію, що коридори, більшість кабінетів постійно на штучному освітленні.
щодо 24, трохи лякає наповнюваність - понад 1300 учнів, чи будуть проблеми при вступі, якщо ми за пропискою не їхні (взагалі район).
в 6 мінус для мене - навчання в дві зміни
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення vikilandi » 03 липня 2016, 23:30

Відвідувала в будній день,зранку.
В розкладі засмутило те, що кількість предметів наче й однакова, але все у дуже малій кількості( В молодших класах все дуже мінімізовано, в старших один раз алгебра, історія... потім, мабуть треба до репетиторів... а може так має бути... Туди, на мій погляд, треба віддавати дітей уже зі сформованими творчими нахилами, бо якщо в дитини буде здібності до точних наук, то там вони просто не проявляться.
В нашому селі багато хто ходить у 24-ту, наче приписка не принципово. Принаймні, коли ходила питати за підготовку до першого класу, то нічого за приналежність до певного місця проживання не питала, сказали просто приходити в 2-3-му тижні вересня.
Я поки що схиляюсь до 24-ї. Хоча 6 наче вище за рівнем викладання та успішності учнів, але друга зміна...(((((
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Ulkanet » 04 липня 2016, 01:24

vikilandi а в Березовицю чи в Острів чому не хочете давати???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення vikilandi » 04 липня 2016, 08:05

Ulkanet написав:vikilandi а в Березовицю чи в Острів чому не хочете давати???

Всі мої дітки записані до 10-го садочку, найстарший цього року там буде ходити в старшу групу. То хочу разом возити і разом забирати, а не розпорошуватися. В Березовиці є тільки початкова школа, старші учні вчаться в Острові. А в Острів не хочу, бо немає групи продовженого дня. В острівський садочок не водимо, бо далеко до нього і туди не йде маршрутка. Зі школою, може, й вибади, бо острівська школа нам видна з вікон. Мені здається, що все ж рівень міської школи має бути вищий за сільську.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 04 липня 2016, 08:47

Відколи в Бeрeзовиці тільки початкова школа? Цe ж смт як нe як.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 04 липня 2016, 09:02

Я хотіла в школу мистецтв, але знайомі минулого року віддали, то дітьо весь час на домашні витрачає, а більшість хлопців зненавиділа свій інструмент - вони з 1 класу мають музику. Ну і розуміння мистецтва в мене інше. 24 школа за рівнем навчання не сильно переганяє школу мистецтв - принаймні в рейтингу по результатах зно вони поряд - в кінці таблиці. В молодшій школі там більшість залежить від вчительки, а старша в 24 жахлива - кажу по відгуках племінників. Змінюється і модернізується коробка, а вчителі можуть дозволити собі казати, що за повторення їм не платять.
Щодо того, що в школі мистецтв не проявляться математичні здібності, то :hi: знаю кількох, які після тої школи мистецтв поступили в 1 ліцей, без репетиторів. Але батьки з ними самі працювали.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ulkanet » 04 липня 2016, 11:40

ну про рівні сільських і міських шкіл я можу поспорити! ::Р:

тому що в сільській школі 5-10 учнів в класі. а в міській - майже 40 :dash:
а вчителі приходять з одного і того самого інституту. нема інституту для села чи міста :ha:
всі кажуть, що сільські вчителі "халявлять". ага, якби ж то! то як яка школа, і як який вчитель. так само "халявлять" вчителі і в містах.
я вчилася в сільській школі, то мала набагато вищий рівень знань і підготовки, як діти з селища міського типу :crazy:

шо школа, шо садік - то вже як повезе з вихователькою/вчителькою - то повезе і все буде добре. а як не повезе - то "відмучиться" дитина :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Nymydora » 04 липня 2016, 13:40

Таранька, а куди йдете? Чи все-таки хоумскулінг?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення taranjka » 04 липня 2016, 13:58

Nymydora ми підемо в 2, та що біля нас близько. Основна причина - близько, возити далеко я не зможу. Я Надіюся що малій школа не сподобається, і ми прередемо на екстернат. 2 місяці на роздуми. Якщо малій сподобається, то буде ходити, а я буду урізноманітнюватиму програму і налаштовуватиму на те, що оцінки - то таке:)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей