І вигляд потім має такий неапетитний... Що робити?Модератор: irinka
І вигляд потім має такий неапетитний... Що робити?
erinaceus написав:А є якісь секрети приготування гарячих страв з натуральним йогуртом? Бо додаю наприкінці, наприклад, до підливки, а воно візьме і звурдитьсяІ вигляд потім має такий неапетитний... Що робити?
nelly написав:Ану господині просвітіть. Нe можу збити майонeз. Починаю збивати бачу знизу густe, а коли підмається до вeрху то різко ріднe і ніби вурдиться. Нe можу прослідкувати від чого
Мені подобається оливкова олія+лимонний сік+різні спеції. А взагалі, якщо просто натирати м'ясо спеціями і травами, воно ж не буде таке м'яке, як в рідкому маринаді, правда? Все таке рідина дає своє.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей