і я вже цілована. Дискотеки вже не було, всі розійшлися по домівкам, а я не спала цілу ніч після того, будучи під враженням, я думала що ми скажемо одне одному. Пройшла субота, неділя, а понеділок сівши за одну парту він сказав що я йому дуже подобаюсь, а я відповіла що ми можем тільки дружити. Хоч насправді після того поцілунку в мене прокинулась незвична симпатія до нього і я б не проти була з ним зустрічатись. Але я знала що він дуже подобався моїй подрузі і вона всіляко намагалась прихилити його до себе. От такі бувають пристрасті в житті, крутіше всяких серіалів. Після того з плином не малого часу мене так же пристрасно і ніжно поцілував мій теперішній чоловік, тут я вже не впустила свого шасу

А серйозно я поцілувалася іх своїм першим хлопцем у 13 років. Він теж не дуже зрозумів, що то в мене було вперше
Усіх подробиць не пам'ятаю. Але з усіма подробицями і я, і чоловік, пам'ятаємо, як ми вперше поцілувалися 
Marichka написав:Арія,ти так гарно описала!!!
Дякую.як в романі
люблю збирати спогади і коли є вільний час, згадувати і насолоджуватись ними.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей