Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
в сходинках комп"ютерний столик , ( на Бамі коло Білого Лебедя " Акант", нам допомогли комп"ютерний столик втілити в реальність у тих сходах)
ну другий поверх використовували як ігрову площадку, десь років два з половиною, а потім маленький пішов туди спати . З народження молодший син самостійний дуже тож і спав сам у ліжечку дитячому весь час, до нас брала лиш як хворий був
а ліжечко ходить по знайомим ( дубове, і колишеться) 
Вона дуже облюбувала то ліжко, всіх ляльок переселила до себе, відразу якась самостійніша стала. Хоча батьки переживали дуже, бо то їхня перша дитинка, але бортіки там високі, то досить зручно) Вже от доробили ремонти, то інші меблі теж замовлятимуть так, щоб вже ціла кімната була в одному стилі. Думаю до літа вже все закінчать, то як буду в них - зроблю для вас фото.
тільки трохи багато місця в нашій невеликій спальні займає, але то таке.. Ми брали ліжко в розмірі 80х160 смflower написав:В самому Тернополі роблять меблі хороші і за нормальну ціну. Не знаю щоб пояснити де, хіба чоловіка розпитаю. Памятаю шо перед автосалоном повертали у вуличку. Нам там з дуба спальню робили і потім як родилася мала ми і ліжечко замовили. Все робилося по наших фото, які найшли ми в інтернеті. Я довольна меблями.
а догадатися самим лакувати дитячі меблі акриловими лаками - вони чогось не можуть
а лак навіть не попсувся і не тріс.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей