Глобальні оголошення!

Балачки на городі

Модератор: Natalinda

Re: Балачки на городі

Повідомлення Natalinda » 16 квітня 2016, 09:30

nadusha садова огорожа? так і зветься ніби.... чи тебе саме матеріал з якого зроблено цікавить?
Агроволокно то така тонка тканина, то не з тої опери
Бляху можна вкопати, а зверху камінцями задекорувати
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 16 квітня 2016, 09:33

Kisja а в тебе давно теплиця? Скляна? Гірчицю на сидерат сіяла? Коли? Грунт міняєте чи вистачає гірчиці? Медитую на осінь на теплицю :():

Чорнобривці на початку червня мали б зацвісти. Я на роботі раніше посіяла, то очікую на середину травня, а собі то сьогодні тільки сіятиму((((( правда сподіваюся з роботи хоч пару кущів забрати

pan_kotskyy сій кукурудзу!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення vikilandi » 16 квітня 2016, 09:35

nadusha, Якщо я правильно зрозуміла, то це бордюрна стрічка. Вона буває різної висоти і щільності. На зразок такої
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Я б бляху не брала, вона гостра, можна дуже легко порізатися
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення vikilandi » 16 квітня 2016, 09:39

Natalinda написав:
pan_kotskyy сій кукурудзу!

І квасолю вже можна? А коли огірки сіяти? Бо мені, крім розсади, ще тільки ці овочі залишились :confused:
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 16 квітня 2016, 09:45

Квасолю ще ніби ранувато, я принаймні ще не сіяла, а огірки то дуже рано, то тре впевненість велику що приморозку не буде. Хіба як є місце - то на розсаду. Оскільки в мене цього року дико експерементальний рік то хочу на розсаду штук 5 посадити.

В мене є шматочок відгородженої конвалії, то чоловік мені бляху позагинав так гарненько, то не гостра. А ще в одному місці то зверху обклала каменями, то теж норм, ніде не поріжешся.

Цікаво почути відгуки по тій стрічці, бо я поки зустрічала не сильно хороші, переважно нарікають що однорічна, але то з нету відгуки, реальних нечула ще. Ми на роботу хотіли купити, точніше мене переконували, але я ще цінами не цікавилася
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Kisja » 16 квітня 2016, 17:54

NatalindaНаталя, я не сильний експерт з городництва. Теплиця в мене комбінована: плівкова зверху, скляна по периметру. Сіяла минулого року гірчицю на сидерати. А на зиму засипала теплицю листям - то певно насіння гірчиці не перемерзло і зійшло весною. А цього року щось зовсім часу не мала - тай плівкою пізно натягнули теплицю -- то так пізно все посіяла. цього року свекор "поміг" - то більшість листя з теплиці забрав а частину перекопав (я зазвичай не копаю, тільки плоскорізом спушую і міжряддя засипаю листям). А цього року певно буду засипати кошеною травою з газона
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення vikilandi » 16 квітня 2016, 18:25

Kisja написав:Natalinda А цього року певно буду засипати кошеною травою з газона

Я після сьогоднішнього косіння газону також подумала як можна використати цю траву. Чи вона не буде гнисти, якщо міжряддя нею посипати на відкритому городі?
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Ameli » 16 квітня 2016, 20:02

Насіяла сьогодні 15 пакетиків квітів, може хоч 5 з них зійде)))) :ha: :ha: :ha:
Таки на розсаду то якось більше впевненіша що точно буде, вже переконалася що таки насіння хоче тепла, але є такі квіти однорічні які пересаджування не переносять зовсім, ех бум чекати що з того буде. ще розсаду квітів висаджу в травні і все щастя :dance: :dance: :dance:
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення pan_kotskyy » 16 квітня 2016, 20:37

Кукурудза - вже, посіяла різні сорти, але в тих пакетиках по 20 грам не сильно розженешся, ще купила експериментально пакетик, де 5 грамм дорогої.... напевне має бути дуже добра...
але все мені мало видається, буду певно ще кукурудзу з огірками досівати.
З переляку, ще й всю фасолю нині посадила - і кущівку і шпарагівку і ще один лан гороху.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Natalinda » 16 квітня 2016, 22:29

Kisja а яким листям засипаєш?

vikilandi я кошеною травою засипаю все що можу) дерева і виноград мульчуємо, малину також, а потім і грядки по мірі можливості. Головне відразу товстим шаром не насипати, тоді не гниє так, а встигає просохнути

Ameli розказуй які квітки, і які розсадою сієш :help:

pan_kotskyy написала у вайбер)
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей