але в нас тепер все можливо. ще все підряд не садили і грядок не робили. каже свекруха що треба після Благовіщення.Модератор: Natalinda
але в нас тепер все можливо. ще все підряд не садили і грядок не робили. каже свекруха що треба після Благовіщення.Natalinda написав:
Я гранульований не практикувала, бо маємо свіжачок)))))) Але знаю досвід хороших і близьких знайомих, трішки печальних, бо погоріда розсада. Добре читайте як користуватися і краще недодати дозу, ніж дати бодай на грам більше.

я знаю що вони якісь типу як гашeні і нeгашeні є ті курячки, кшасно як у вас ті пeрші. Я минулого року була знайшла дeсь рeкомeндацію полити настоєм золи, щоб нeйтралізувати трохи дію курячок, і щe eпіном вони кропили, то помідори повідходили ім трохи. Поспостeрігайтe.
Як називаються такі штуки, якими огороджують клумби від травички? Таке цупке, але гнучке, щоб можна було обкласти клумбу (на глибину), щоб на неї не наростала трава. Щоб воно не ржавіло, не розсипалось, не прогнило. Бачила такі бортики на клумбах. Агроволокно то не з тої опери, правда?Повернутись до Дім, сад, город
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей