ті хто зрізав - ті і забрали. Звернися в ЖЕК, а найкраще з письмовою заявою.
ті хто зрізав - ті і забрали.
Кожної весни одне і те ж... У нас, наприклад, майданчик дуже страшний і старий, ніхто ним не користується. Але фарбують справно кожного року. І гроші на це списують немалі. Ну така дурка, аж нерви беруть! Та краще за ті гроші поставити одну нову лавку чи качелю, посадити декілька дерев чи хоча би в під'їзді влаштувати генеральне прибирання. Вбиває ця тупість 

Ну тоді я трохи їм висказалася. А ще в нас цього року підмели в підвалі вперше за 5 років мого проживання в даному будинку. А в загашнику підвалу жильці роками наносили купа всякого непотребу і так захарастили що його ніхто не хоче прибирати. Минулого року мій чоловік ще з одним дядьою мішків 20 винесли лишили того ровера, більше ніхто на суботник не прийшов. От чого таскати сміття в підвал а не на смітник??????? Який зміст???
В підїзді вже не так все гладко, але розумію що за таку ЗП ніхто не хоче йти за кимось сміття вигрібати 
При тому, що і на 210 вони не відпрацьовували. У нас лише двір чистий, бо замітають його добре і часто. Лампочки переважно ми самі вкручуємо. Ну жек може раз в місяць або й то рідше. А горять вони кожного тижня... Вологе прибирання під'їзду дуже рідко, зовсім не так як написано у їх графіку. В ліфті часто брудно і мокро. Про якісь глобальніші роботи навіть не йдеться. Труби, стіни, вікна і т.д. - все старе, понищене і давно вимагає уваги. Ну оце на днях у всіх під'їздах дашки ремонтували біля входу. Щось велике в лісі здохло, видно, хтось їх добре нагнув
От і думаю, чи то нам так з жеком не пощастило, чи то всюди так...| Повідомлення Модератора | М |
| Не приховане посилання видалене модератором | |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей