Є багато різного,треба пошукати,навіть,на базарі,де вишите Є в універмазі на 3 пов відділ з якимось трикотажем і всяким різним в укр.стилі.Там були і кофти,і безрукавки і різні футболки на довгий і короткий... А якщо не вдягне чогось,то думаю,не буде ніякої проблеми,якщо йому таке не подобається
Ось тут можна купити футболки з принтом вишиванки .Під піджак чудово буде
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
сімейка крудсів сьогодні переглядали. більше для старших ми з чоловіком щиро насміялися, і старша багато розуміла а от меньша заглядала але то не її. такий собі сімейний мультик)))
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ми були не одноразово в соляній кімнаті на Гоголя якщо не помиляюся 4 чи 5 курсів по 10 разів і 1 курс в санаторії в Карпатах. Ефекту я не побачила сильно ну так для заспокоєння душі що і це спробували. те що не помішає то точно хоча якщо дитина не повністю здорова і водити то дає загострення. Якщо причиною хвороб є глисти то після лікування напевне різницю побачите по дитині.
flower тут і по одній можна замовляти, ми збирали того року сп, якість гарна, мій чоловік сорочки вишиваної не хотів, то брала йому футболку, працюють оперативно
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!