Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення TattyMummy » 20 березня 2016, 15:46

знаю, що можна замовити на базарі на другому поверсі. коштувала раніше 15 грн ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Кадімессо » 21 березня 2016, 21:51

Дівчата,може хтось брав на прокат в садік костюм курчатка?Поділіться контактами.
Посмішка- найдешевший спосіб змінити свою зовнішність
Кадімессо Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
багата мамуся (1)
Дякував (ла): 73 раз.
Подякували: 68 раз.

Повідомлення oksa_mal » 22 березня 2016, 16:02

підкажіть як грамотно пишеться біля фонтана чи біля фонтану.
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Сяна » 22 березня 2016, 16:10

біля фонтанА
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення oksana_tern » 23 березня 2016, 23:23

Дневник домового

10 июля. Начал вести дневник. Последние 150 лет помню, а то что раньше было – забывать стал. Буду записывать, может пригодиться. Тетрадку стырил у хозяйки, думаю – не заметит.
11июля. Не вымыла посуду? Попрощайся с сережками. Совсем уже расслабились, людишки…
12 июля. Было скучно. Всю ночь гоняли по дому с котом наперегонки. Хозяйка проснулась, пнула его и заперла в кладовке. За это выдавил остатки зубной пасты в мусорку. Кот расстроен и злится на меня за то, что гоняем вместе, а достается только ему.
14 июля. Ночью от нефиг делать гремел посудой и топал. Хозяйка залезла под одеяло и думала, что ей это поможет. Смешная она у меня…
15 июля. Приходил толстый поп с кадилом, завонял весь дом. Сказал хозяйке, что все будет хорошо. А вот фиг вам… Меня кадилом не проймешь.
17 июля. Свалился со шкафа, разбил вазу. Опять досталось коту. Теперь он со мной не разговаривает. Только сидит и смотрит с осуждением. Неудобно как то получилось…
18 июля. Хозяйка пылесосила. Полтора часа просидели с котом под кроватью. Адская машина! Зато с котом помирились.
21 июля. Долго не писал, после уборки хозяйкой, три дня искал дневник. Ничего интересного. Приходил к ней какой то мужик с цветами, оставался ночевать. Попросил кота нассать ему в ботинки. Тот долго отнекивался, но я пообещал ему достать игрушку из под дивана. Согласился. Опять получил люлей. Говорит, что я – говно.
22 июля. Ночью душил хозяйку по старой привычке. Теперь этот мужик ночует у нас каждую ночь. Говорит, что он её защитит. Рэмбо, елы-палы!
23 июля. Ночью душил мужика. Достал уже. Не нравится он мне.
24 июля. Делал уборку в доме. Хозяйка не может найти цепочку. Думаю подкинуть её в лоток кота.
27 июля. Приезжали из «битвы экстрасенсов». Каждого посылал нафиг, никто не послал обратно. Зато сказали, что я – дух покойного дедушки хозяйки. Врут. Он уехал 2 года назад.
29 июля. Хозяйка теперь оставляет мне молоко под печкой. Думает, я там сплю. Нашла дебила! Я теперь сплю с ней на кровати, благо, мужик ссыт и больше не приходит.
30 июля. Натыкала по всей квартире иконок. Походил, посмотрел… Раньше лучше рисовали…
2 августа. За ВДВ!
3 августа. Хозяйка весь день бегала по дому, искала кота. Думала, что он сбежал. Сидели в шкафу, ржали.
5 августа. Забыл включить стелс-режим. Хозяйка побежала за краской для волос.
9 августа. Пели песни с котом. Хозяйка звонила ветеринару. Кот теперь переживает за свои шарундулы.
12 августа. Все таки продала она квартиру. Вот зараза! Вчера съехали. С котом договорились переписываться через голубей. Когда съехали, обнаружил, что он нагадил под печкой. Вот гаденыш!
14 августа. Въехала новая семейка… Ну-ну…
oksana_tern Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Донечка Катруся

Повідомлення sky » 24 березня 2016, 17:54

Дівчатка підкажіть, вишила рушник бісером, хочу продати, може хтось знає де можна продати крім інтернету?
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення flower » 24 березня 2016, 21:47

Дівчата, хелп!!!! Поможіть ідеєю! Маємо іти з чоловіком на д.н. де дрес код елемент вишитого одягу. В нас вишиванок нема, бо ми не відчували потреби в тому, тай хочемо щось не таке як у всіх, а більш стильне, не старомодне. Я собі наряд найшла. А от в чоловіка проблема, сьогодні поміряв 3 класичні вишиті сорочки і ні в одній він не піде з них. Каже піде в звичайній. Де можна щось найти стильне і сучасне для чоловіків в Тернополі. Це не обовязково має бути справжня вишивка, в мене наприклад на платті рукави з тканини, яка імітує вишивку. Або що ще можна придумати? Вишиту краватку не вдягне теж, бо ненавидить ні краватки ні костюми.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення TattyMummy » 24 березня 2016, 22:04

В Козі Дерезі, де дають карнавальні костюми на прокат я бачила ніби і прокат дорослого вишиваного одягу. В магазині в них також вишиванки цікаві.
Якщо відмовляється від вишиванки, то може метелика (бабочку) стильного. Також там в Козі Дерезі були.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення TattyMummy » 24 березня 2016, 22:15

Ще собі згадала, ось такі метелики дерев"яні колись бачила.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

оці роблять в Тернополі, у відділі 1 пов. Універмагу бачила їх метелики у продажу
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower » 24 березня 2016, 22:21

Метелики не варіант.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей