Дякую, гра! Засоромила :oops: Ландшафтний дизайн і моя спеціальність думаю речі цілком поєднувані Обшем Перлинка дякую за копендупен, а гра за підтримку Чоловік вже не раз мені каже що гроші треба своїм захопленням заробляти :D Пора ставити мету, чи шо :beauty:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
по одній спеціальності кваліфікації не втрачу (ну шо може втратити адміністратор готелю?). а по другій (менеджер з туризму) то там хоч читай, хоч вивчай, хоч передачі дивися, а кожен день якісь нові "сюрпризи" і потрібно постійно тримати руку на пульсі. за час декрету готелі побудуються нові, в старих проведуть реконструкції, розбудуються нові курорти, нові відгуки від туристів, і т.д. тут кваліфікацію втратити не получиться. все одно потім вчитись наново.
В мене зараз такий страх. З попереднього місця роботи мене звільнили - була на декретному місці, півроку покочувала на біржі праці, а зараз задумалася на серйозним пошуком роботи і мені реально страшно.