Ходила сьогодні в електромережі виясняти за світло. Бо постійно пише, що заборгованість, хоч ніби все оплачено. Гарно так зробили. Окремо абонентський відділ, круті каси, черг нема і все таке. Але толку з того, як і далі той совок в головах працівників

Так нічого і не вияснила, хоч провела там немало часу. Прошу її пояснити, звідки взялася ця сума, за який місяць не було оплачено, бо в мене по квитанціях такого немає. А вона мені лиш тикає суми і цифри. І то з таким пофігізмом і небажанням розібратися

Ще й нахамила наостанок.
Кажу, по тих квитанціях, що я оплачувала на пошті, таких сум нема. А вона каже, а яке ми відношення маємо до пошти? Вони ж просто приймають оплату. Слів нема!

Ну а пошта звідки ті цифри бере, сама придумує?! Та ж їм служби подають. Питаю, чому вже декілька місяців не приходять рахунки додому? Ну бо були якісь перелаштування. Кажу їй, а звідки я тоді маю знати суму до оплати, якщо і рахунок не приходить, і на пошті від фонаря цифри пишуть? А вона каже, то треба приходити до нас в абонентський відділ. Да, счас

Нема мені що робити, ходити кожного місяця по всіх службах, виясняти що до чого. От тупаки! Питаю далі, чому в квитанції за грудень за світло нараховано по нулях? Бо у вас був поламаний лічильник, то ви самі мали подати показник. Я кажу, а то нічого, що то електронний лічильник, який сам зчитує і який навіть не на нашому поверсі розміщений? Звідки я мала знати, що він цілий місяць не працював?

Короче, як завжди, на себе відповідальності не беруть ніякої, лиш роблять з тебе винного.
Так нічого і не вияснила... А якщо приходить пенсіонер, який недочуває, недобачає і взагалі не розбирається в таких рахунках?! То ж нереально від них чогось добитися.
Така зла від них вийшла! Мене вже так дістало оте хамство, небажання виконувати свої професійні обов'язки і відсутність елементарної вихованості!!! Цю країну не змінити ніколи...