Кокетка » 09 листопада 2015, 01:36
я в режимі мультиварки користувалася один раз, купа пари , я аж перелякалася)) а в скороварці акуратно всі клапани закрилися (їх два ) і тишина, поки сигнал не сповістив про приготування))) їжа готується під тиском, при більшій температурі ,А тому значно швидше і без випаровування корисних вітамінів, бо нема доступу повітря. я правда не пекла ( хоча пекти можна) бо печу у духовці , я лиш супи, каші, тушіння , особливо люблю коли швидко все вариться))) і на відложеному старті)) є там ще одна фішка, кришка відкриється лиш коли тиск спаде, коли варю кашу , то відкриваю клапан і випускаю, а коли варю суп то тре 10 хв почекати . я настроїлася в свій час на мультиварку, і йшла купувати мультиварку, та чоловік мене переконав у магазині)на мультиварку-скороварку і я жодного разу не пошкодувала.і рекомендую вам
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.