Marichka написав:Улянко,ти така передбачлива.Як моя мама:)
Але я погоджуюсь,що то правда.Та й досвід маєш з великом і дитиною в Тернополі.Пра?
Щодо спортзалу,то теж хотіла б попробувати.В нас 250 грн безліміт на місяць.А одне заняття 25 грн.
просто я думаю за дитину, а не за маму, яка немаючи досвіду - буде купувати ровера і везти дитину - наражають її на велику небезпеку.
досвід в мене досить великий. навіть двічі в Карпатах була на змаганнях.
я два роки возила малу по при озеро до садіка і на роботу. я знаю, що це важко і складно. і тільки через те що дорога була по тротуарі, парку - я це робила.
дитина не буде сидіти каменем вам в кріслі. любий її рух і ровер "несе" і треба вміти втримати рівновагу, бо гепнетеся обоє. Дитина травмується лише у випадку, коли вона руки виставить - то може їх травмувати. бо крісло зроблене так, що захищає майже всю дитину. при падіні удар приходить на стінки крісла. на високих бардюрах - теж треба вміти їзхати, і мати досить силу, щоб втримати ровер - коли ви з нього злізли - а дитина залишається в кріслі. бо як тільки ви злізли - ровер з дитиною перевертається.
я завжди їхала дуже помаленьку, і то мала кілька пригод. нащастя ніхто не пострадав. але серце моє було десь аж в пятках. і це в парку: мені перебігала дорогу маленька дитина, дівки фоткалися і не дивилися де шли - стукнулася в ровер який вже стояв, рибаки два рази мало очі не повибирали вудками , собака раз бігла, гамнярі "підрізали", раз навіть зачепили ровер
одне діло коли ти сам і тебе штовхнули, а зовсім інше - коли в тебе на багажнику: 3 кг крісла і 18-20 кг - дитина.
якщо у вас немає досвіду - краще не ризикуйте життям власної дитини!!!