Я просто в шоці))) Чого???? Ми в день не просимося на горшечок але терпить і я його періодично ставлю щоб попісяв)Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Я просто в шоці))) Чого???? Ми в день не просимося на горшечок але терпить і я його періодично ставлю щоб попісяв)
Коли дитину класти спати без памперса? Чи то має дорости до якогось віку/стану (коли вже принаймні під час денного сну сухий), чи то краще робити, коли потепліє трохи? Чи просто класти вже і він зрозуміє, що спати мокрому і холодному не приємно і сам буде прокидатися пісяти? Чи будити серед ночі, щоб попісяв? Бо почитала тут темку і бачу, що у кожного різний підхід... Як краще? Наразі, вдень або проситься пісяти, або веду його в туалет періодично. Проколів не так багато. Але вдень під час сну ще мокрий. Був період раніше, що просинався сухий, а потім пройшло. На ніч багато не п'є, але зранку памперс попісяний не раз. Та і я не уявляю, як то вночі будити. Проблема в тому, що на горщик він не ходить, лише на унітаз. І я сумніваюся, що він сонний серед ночі таки попісяє на той унітаз
Ну і чи засне потім, теж питання... Короче, проведіть мені лікбез 

Marichka написав:В МЕНЕ БЕЗ ПІДГУЗНИКА МОЖЕ СПАТИ ПОПІСЯНА І ХОЛОДНА
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей